Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hetes babával esküvőre,...

8 hetes babával esküvőre, lakodalomba menni nagyon korai?

Figyelt kérdés
Meddig maradnátok? Nem szoptatok sajnos, az nem jött össze. Anyukámra se tudom addig bízni, a szüleim is hivatalosak az esküvőre.
szept. 8. 00:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon korai, pláne most, amikor szamárköhögés-járvány van és a gyerek immunrendszere még nincs sehol, oltásokat se kapta még meg. Biztos, hogy nem kockáztatnék, maradnék otthon a gyerekkel.
szept. 8. 10:02
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ, ki házasodik, mert nem mindegy, hogy a nővéred, akit imádsz, vagy a szomszéd Mariska néni. Ha az előbbi, akkor menjetek, de valóban ne maradjatok végig, ahogy írta valaki. Mikor lesz az esküvő? Anyukádon kívül valaki mást megkérni? Nem tudsz esetleg bébiszittert fogadni arra a pár órára?
szept. 8. 10:16
 13/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem voltam paramami, de 8hetessel nem mentem volna ilyen helyre.
szept. 8. 10:23
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

Ha nagyon fontos rokonnak az esküvője, akkor mennék esetleg, de a babát amennyire lehet, távol tartanám. Pl. bérelnék egy szobát a közelben, ott vigyázna rá a férjem. (Oké, hogy ő is hivatalos, de ez egy szükséghelyzet. Az megy, akinek közelebbi a házasulandó - remélem nem a te tesód esküszik a férjed tesójával.)

Ha esetleg beoltattad magad szamárköhögés ellen terhesen, tehát ha a babának van passzív védettsége, akkor fele annyira paráznék csak, de azért akkor is távol maradnék, amennyire lehet.

szept. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!