Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hónapos babával esküvőre,...

Egy hónapos babával esküvőre, aztán lakodalomba menni korai? A férjem lesz a tanú.

Figyelt kérdés
Jövő hétvégére leszünk hivatalosak esküvőre, férjem a vőlegény tanúja. Jól vagyunk a babával, azon gondolkozunk menjen-e mindenki?
tegnapelőtt 23:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Én nem vinném ilyen járványos időszakban az egy hónapos babát tömegbe.
tegnapelőtt 23:57
 2/30 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon. Én nem vagyok ilyen szempontból paramama, járunk mindenfelé, de egy hónaposnak semmi keresnivalója esküvőn. Pláne ilyen járványos időszakban. Nyáron esetleg a szertartásra mennék, hátulra, ha sír, rögtön ki tudjam vinni. Lagziba akkor se. Egyébként miért fontos, hogy a férjed a tanú? Ő mehet nyugodtan. (Nem, nem azért, mert ő férfi, hanem, mert ő tanú, te meg nem.)
tegnap 00:02
 3/30 anonim ***** válasza:
90%
Maradj vele otthon.
tegnap 00:06
 4/30 anonim ***** válasza:
72%
A házasodó párt is megkérdezném, nem baj-e nekik, nem biztos, hogy az esküvőjükön babasírásra vágynak. A gyereknek is jobb lenne nagymamával otthon maradni vagy bébiszitterrel.
tegnap 00:11
 5/30 anonim ***** válasza:
94%
Egy pillanatra sem fordulna meg a fejemben, hogy elmenjek a babával!
tegnap 00:16
 6/30 anonim ***** válasza:
93%
Korai szerintem is, főleg ebben a járványos időszakban. Nagyon pici még.
tegnap 03:03
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Én nem mennék, menjen a férj és érezze jól magát, nem, nem kell hazarohannia.
tegnap 03:07
 8/30 anonim ***** válasza:
78%

Én a most két hónapos gyerekemet se vinném, pedig ő aztán eszik alszik gyerek. Nem is értem hogy fordul meg a fejedben. Egyrészt még alig van immunrendszere és akkor órákra be akarod tolni egy csomó ember közé. Másrészt végig keresheted a helyet hol tudod békésen megszoptatni. Harmadrészt annak a pici babának még nagyon sok alvásra van szüksége, hogy fogod ezt biztosítani neki egy hangos esküvőn, lagzin?!

Arról már nem is beszélve hogy az ő sirasukat még nem igazán lehet kontrollálni és biztos örülnének neki ha a szertartás közepén kezdene bele.

A gyereknek is rossz lenne, neked is és az ifjú párnak is.

tegnap 07:13
 9/30 anonim ***** válasza:
38%
Ah, felejtsd el szerintem. Olyan 3 eves gyerekkel mar elmennek egesz napos programra, bar nekik is aludni kell ebed utan, de kisebben biztos nem.
tegnap 07:25
 10/30 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vinném, egyrészt nagyon pici, másrészt járvány van épp. Lakodalomba meg semmiképp nem vinném, az nem pici babáknak való, ovisnak már talán, de B tervvel, ha fáradt letudjak vele lépni . 6 hónapossal voltunk hivatalosak, nyáron. Úgy mentem el vele, hogy a szertartáson hátul voltunk, közel az ajtóhoz, ha nyűgös kivigyem (jó idő volt, simán elsétálgattunk volna kint). Végig aludta szerencsére, de ha sírni vagy nyafogni kezd egy pillanat alatt kitudtam volna vinni. A szertartás után gratuláltam és mi a kicsivel hazajöttünk, a férjem maradt (testvére házasodott).
tegnap 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!