Egy hónapos babával esküvőre, aztán lakodalomba menni korai? A férjem lesz a tanú.
Figyelt kérdés
Jövő hétvégére leszünk hivatalosak esküvőre, férjem a vőlegény tanúja. Jól vagyunk a babával, azon gondolkozunk menjen-e mindenki?jan. 24. 23:55
21/30 anonim válasza:
20. Egy gyerekesnek, meg illik tudni, hogy a gyereke csak saját magának fontos. Sok esküvön külön kérik, hogy ne legyen ott gyerek. Megértem, én sem engedném. Akinek ez nem tetszik, maradjon otthon, ennyire egyszerű.
22/30 anonim válasza:
21
Azért ne túlozzunk. Nem mindenki utálja a gyerekeket. Legalább is az én ismerőseim körében.
Eszemben sincs az unokahúgaimat nem meghívni az esküvőmre.
23/30 anonim válasza:
Igen 21-es, vannak gyermekmentes eskuvok, de nyilvanvaloan a kerdezoek nem ilyenre hivatalosak, ha felmerult benne ez a kerdes.
Sok-sok evig nekunk se volt gyerekunk a ferjemmel, de attol meg a mi eskuvonkon is voltak gyerekek, mert nekunk ez igy jo volt 🤷♀️
Nem mindenki zarja ki a gyerekeket. Aki meg igen, az jelzi. De nem is ertem ez hogy jon ide, amikor errol szo se volt.
24/30 anonim válasza:
Én júliusban szültem a harmadikat, augusztusban már mentünk lagziba vele :) Igaz most járványos időszak van.
26/30 A kérdező kommentje:
Nyilván nem hagynám, hogy a gyerekem bárki esküvőjét/szülinapját végighisztizze, ha nem bírja a gyerek kimennék vele, ha akkor se javul a helyzet, akkor meg elköszönnék, aki elhív ilyenre, nyilván megérti, mert vagyunk annyira jó viszonyban. De ha eleve azzal indítana, hogy ne hozzam, mert ordítani fog, akkor valószínűleg én se mennék, ha a gyerekemet nem látják szívesen, akkor engem se (meg a százezres nászajándékot se ugye...). Aki meg eleve utálja a gyerekeket, el se hív gyerekest magához szerintem.
tegnapelőtt 18:52
27/30 anonim válasza:
24. Igen örültek, ők mondták hogy ki ne hagyjuk, a legjobb barátnőm. Hogyne örültek volna :)
28/30 anonim válasza:
26. Te ezt most rosszul gondolod. Akik téged szívesen látnak szerethetik a gyerekedet, de életük egyik fő eseményét hadd ne rontsa már el a gyereked. Nálunk amikor esküvő volt minden meghívón ott állt, hogy csak felnőtteket várnak és érdekes módon az összes gyerekes ott volt a gyerek nélkül. Ez intelligencia kérdése semmi más
29/30 anonim válasza:
28
Igen intelligencia , azt megérteni hogy van aki szereti a gyerekeket és meghívja őket a lakodalmára.
Te egy gyerekgyűlölő vagy de szerencsére nem mindenki az.
30/30 anonim válasza:
Szerintem menj el te is, hidd el jót tesz, ha kimozdulsz a gyerek mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!