Másnál is nyüglődik a gyerek, amikor a telefont a kezetekbe veszitek?
Lenne véleményem erről a kérdésről de nem írom le inkább.
Egy jó tanács: foglalkozz a gyerekkel.
Uhh. Ez…erre nincsenek szavak.
Szivbol remelem hogy ez csak egy provokativ szar kerdes es nem valos.
Én is remélem, hogy csak kamu.
Mert ha ez igaz...
Akkor később se fogsz tudni semmit csinálni vele, mert azt, hogy megfelelően fejlődjön kognitív szempontból is, MOST alapozod meg. Te konkrétan árkot ásol.
Tudtok adni, akkor játék ötletet vele?
Igazából amikor arra kelek, hogy süt a nap, akkor nagyon rossz hangulatban vagyok, mert nekem a borús, esős napok a kedvenceim és ilyenkor még kedvem sincsen ki kelni az ágyból, nem hogy még énekelni vagy bármi. Egész nyáron konkretan rosszul voltam, nem mentünk sehova, megszüntettem a sétálásokat is a babóval, egész nap be volt sotetitve és bent ültünk a klímás házban én meg a halálomon voltam kb. Egy csomoszor ültem a sürgősségin mert a napsütéstől és az egész napos sz@r hangulatomtol elkezdtem minden betegséget be képzelni magamnak, amitől bepanikoltam és úgy éreztem majdnem meg fulladok. Valamelyik nap hogy egész nap borús volt az eg és esett az eso egész nap itthon se voltunk, mentünk sétálni, találkoztunk babás barátokkal, mentünk ide-oda, de egyszerűen mikor ilyen az idő tenyleg semmihez nincs hangulatom legszívesebben aludnek egész nap.
Lehet nem kellett volna 14 evesen szulni, viselkedesed alapjan maximum annyi lehetsz.
Egyebkent nalunk ma szakad az eso, de ahogy nezem az egesz orszagban nagyon maximum 19-20 fok lesz.
Ma mi a kifogasod? ☺️
Túltoltad.
Nem lehet komolyan venni.
Szerintem kapjon egy tabletet es csinalj neki is tiktokot. Megtanulja kezelni hamar.
Szupi kis csaladi progi egesz nap dogleni a kanapen es mindenki nyomkod valami szart.
Ez am az elet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!