Más is érzi úgy, hogy a gyerek/ek születése óta nincs élete?
5 éves és 10 hónapos gyerekeink vannak.
Semmi segitsegunk nincs.
Eljutottunk arra a pontra, hogy úgy érezzük teljesen tönkre fogunk menni.
Nagyobbik fiunk elég “nehéz eset”, folyton cirkusz van.
5 éve sehol nem voltunk, semmi hobbink, csak a mokuskerek.
Érzett valaki így vagy csak mi vagyunk ilyenek..?
Kamaszodik a lányom, fiamnak dackorszaka van.
Meséljek még? 🤣
Majd elmúlik ez a szakasz is, ki kell várni
Sok sikert.
Én ezt annyira nem értem, pedig nekünk is két gyerekünk van.
Miért nem voltatok 5 éve sehol?
Adjatok egymásnak énidőt. Menjél el barátnőzni, haverozni, majd másnap reggel hazamész. Ugyanez a társad.
Hogy legyen közös idő is, szerezzetek fizetett segítséget, szervezzetek 3-4 hetente randi estét. Ja, tudom. Azért fizetni kell, de ha mérlegre teszed azt a pénzt azzal, hogy "tönkre mentek", akkor nap végén melyik éri meg jobban?
Gyerekkel is lehet jó kis programokat szervezni.
Szóval igen, szerintem az természetes, hogy mindenkinek vannak nehezebb időszakai, hullámvölgyei, de azért a gyerekvállalás nem kéne hogy azt jelentse, hogy örökre feladjátok magatokat. Csak szervezés kérdése és új hobbiba sem késő sosem kezdeni.
Miért nem voltatok 5éve sehol?
Szintén két gyerekem van 5-3évessek rengeteget megyünk velük kirándulni kikapcsolódni számunkra ez is feltöltődés hiszem nem a hétköznapi dolgokat csináljuk.
Hogy nem voltatok 5 éve sehol?
Mi az akadálya? Mi megyünk mindenfelé a gyerekek mellett is. Nem kell nagy anyagi ráfordítás. Elég néhány egynapos kirándulás is belföldön, vagy közeli látnivalóknál.
Nem értem, 5 éve otthon ültök?
Nem úgy értem, rendszeresen megyunk/mentunk a gyerekkel/gyerekekkel.
Én úgy értem, hogy kettesben sehol, rosszul fogalmaztam.
A második baba pedig meglepi baba. De fel sem merült bennünk, hogy nem tartjuk meg.
Imádjuk mindkettőjüket.
Valószínű picit mi vagyunk saját magunk ellenségei is egyébként.
Nekem ezért jó, hogy ezt más leírja pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!