Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek NINCS kocsija, hogyan...

Akinek NINCS kocsija, hogyan ment be a kórházba, amikor megindult a szülés? És mikor? Volt, h hazaküldtek, mert korai?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 10:41
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
68%
Taxi, mentő, ismerőst megkérni
2022. ápr. 15. 10:46
 2/44 anonim ***** válasza:
89%

Taxi nem vállalt, illetve a mentő is azt mondta, sürgős esetben jönnek csak ki, mert ők nem taxi 😅

Ismerőst hívtunk fel, 20 km-ről jött hozzánk, ő vitt be.

Kicsit korán mentünk, (hajnali 4re értünk be), 10ig a váróban ücsörögtünk :')

2022. ápr. 15. 10:49
 3/44 A kérdező kommentje:

Ismerős nincs.

Maradt a mentő és a taxi.

Tehát akkor sehogy?

Ennyi?

Pár vedőnőnek a weboldalán is le van írva, h lehet mentőt hívni. Ez akkor téves ezek szerint.

Taxi nem visz el, ahogy írták.

Akkor csak az otthonszülés marad? Annak meg utána se néztem. Nem szeretném.

Vagy gyalog? Úgy kb. 1.5 óra de hát nem hiszem úgy be tudnék menni.

2022. ápr. 15. 10:54
 4/44 anonim ***** válasza:
88%
Van, hogy elvisz a mentő, de készülj fel rá, hogy megtagadhatják hogy bevigyenek ha nincs különösebb vészhelyzet, szimplán csak elkezdtél vajúdni.
2022. ápr. 15. 10:58
 5/44 anonim ***** válasza:
55%
Taxi, be szoktak vinni, az 2-es kifogott egy parasztot, ilyenkor hívni kell egy másik társaságot. A mentő csak akkor jön ki, ha az anya vagy a magzat életét veszélyeztető körülmények állnak fent.
2022. ápr. 15. 11:00
 6/44 anonim ***** válasza:
75%
Taxi vitt be, vittem egy pokrócot nehogy pont ott follyon el a magzatvíz. Nem problémázott. A pokróc meg jól jött később, hideg volt kicsit este.
2022. ápr. 15. 11:05
 7/44 anonim ***** válasza:
61%

Elég durva azért, hogy egy vajúdó nőt, akinek lehet első szülése, már eleve halálra van rémülve, esetleg egyedül is van otthon, attól megtagadhatja a mentő is hogy bevigye... Honnan tudják előre, hogy nem lesz semmi komplikáció addig?

Bezzeg az összehugyozott részegen az utcán fetrengőket ha kihívják hozzájuk, viszik mint a kis angyal.

2022. ápr. 15. 11:10
 8/44 anonim ***** válasza:
83%

Az elsövel besétáltam a kórházba - kb fél óra volt az út.

A másodikkal meg felszálltam a villamosra ßes mentem 10 megállót.

2022. ápr. 15. 11:14
 9/44 anonim ***** válasza:
71%
Engem akár még a szomszéd is bevitt volna. De egy taxist simán elképzelek. Vinnék magam alá egy védőt, ha épp a magzatvíz elfolyna. De ennyi. Szerintem nem kell ezen előre pánikolni.
 10/44 anonim ***** válasza:
33%

Ismerős is volt úgy, hogy észre sem vette hogy vajúdik, nem foglalkozott vele, mert nem fájt neki annyira, csak mikor már megindult a baba kifelé.

Most ha ez otthon történik, és azt mondják nem jönnek ki?

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!