Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek NINCS kocsija, hogyan...

Akinek NINCS kocsija, hogyan ment be a kórházba, amikor megindult a szülés? És mikor? Volt, h hazaküldtek, mert korai?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 10:41
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ugyan van kocsink, de mentőt hívtam, 3 perces fájásaim voltak, a párom úton volt hazafelé, de nem mertem megvárni mert messziről jött.
2022. ápr. 15. 13:46
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Semmi rosszat nem szóltak, hogy miért őket hívtam, sőt, hordágyon vittek ki, pedig mondtam hogy 2 fájás között ki tudok menni simán a mentőbe.
2022. ápr. 15. 13:48
 33/44 anonim ***** válasza:
17es,főleg hogy ez reggel 8kor volt és ráadásul nem is annál az epuletnel alltunk meg ahol a szülészet van de mindegy, lényeg hogy bele tudj kötni valamibe. Még csak óriás terhes hasam sem volt 37 hetesen...
2022. ápr. 15. 13:53
 34/44 anonim ***** válasza:
77%

Olyan nincs, hogy nem megy ki a mentő. Max nem sorolják előre a “talán vajúdó” kismamát. Ha a magzatvíz elfolyik, az egyértelmű jel. Ha rendszeres fájások vannak, egyre rövidülő szünettel, az is egyértelmű jel.

A reggel görcsölt egyet a hasam, az nem egyértelmű jel.

2022. ápr. 15. 14:08
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

1. gyereknél betöltött 41. héten trolival, befeküdni a kórházba.

2. gyereknél elfolyt magzatvíz, 3-4 perces fájásokkal mentővel.

3. gyereknél vizsgálat közben derült ki, hogy maradok szülni.

2022. ápr. 15. 16:07
 36/44 anonim ***** válasza:
75%
Nem haladò otthonszülèsből taxival. Elfolyt magzatvìzzel, es 2x mentünk, mert elsőre tökèletes ctg utàn nem kèrtem indìtàst, inkàbb sajàt felelőssegre hazamentem (nem mo)
2022. ápr. 15. 17:23
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Engem a második babánál vitt be a mentő. Az elsőnél már alapból bent voltam. Férjem nem volt otthon, nem volt más választás. (még taxi sincs ott, ahol lakumk) Nem volt 10 perc, hogy ideérjenek értem, kedvesek voltak, mondták szóljak, ha van fájás. Annyit mondtak még, ha látják, hogy olyan a helyzet, akkor otthon is világra segítik a babát, vagy akár a mentőben is. Tényleg rendesek voltak.
2022. ápr. 15. 17:34
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Taxival. Felvettem egy bugyipelenkat (nem folyt el a vizem, repesztes lett vegul.) . Ha szolsz mar alapbol a diszpecsernek,hogy szuleshez kellene taxi,valoszinuleg olyan jon ki,aki azzal egyutt is vallal.
2022. ápr. 15. 21:39
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
taxi,mentő,rokon,szomszéd,nagyszülők auto
2022. ápr. 16. 18:51
 40/44 anonim ***** válasza:
84%

"Számomra viszont döbbenet vagy inkább szomorú, hogy valaki tényleg annyira remeteként éljen, hogy ne legyen egy utolsó bárkije is aki bevinné a kórházba."

Hát én kérek elnézést, de ha mondjuk hajnal 2kor van akció, Hát nem fogom felkelteni pl bátyám a szomszéd faluba, hogy jöjjön értem, mikor a mentő 10 perc alatt ide jön és be is visz, gond nélkül és egyébként is ez is a dolguk, nem csak a balesetek, stb ... 2x vittek eddig, aztán elsőnél pedig csak jósló volt, csak elsőnél tapasztalat híján nem tudtam, de egy rossz szavuk sem volt soha ....

2022. ápr. 18. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!