Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek NINCS kocsija, hogyan...

Akinek NINCS kocsija, hogyan ment be a kórházba, amikor megindult a szülés? És mikor? Volt, h hazaküldtek, mert korai?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 10:41
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Részed, bedrogozott, behígítózott, begyógyszerezett hajléktalanokat elszállítja a mentő.

Ha teljesen értelmetlenül 2 részeg hajéktalan megveri egymást, elviszi őket a mentő.

A drogos fiatalt, aki kelleténél többet szívott, ivott, herbálozott elviszi a mentő a detoxba.

A szülő nőt, aki mindig rendesen adózott. Na ott már megvan a lehetősége, h nem.

Bár a jogszabályban is benne van, h szülés miatt a mentőnek ki kell menni.

2022. ápr. 19. 12:24
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan, hogy nem visz be a mentő… Nekem magánkórházzal van szerződésem és még azon belül is van külön szerződés a kórház az omsz és köztem, hogy ha bármi miatt ők vinnének akkor oda vigyenek a magánkórházba.
2022. ápr. 19. 13:50
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Éjszaka arra keltem, hogy elfolyt a magzatvíz, mentő vitt be, nem problémáztak.
2022. ápr. 20. 23:37
 44/44 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 21-es.

Nem élek remeteként,de nem lenne aki bevigyen.

Falun lakunk naponta 4 busz megy a városba. Nem rég költöztünk ide,szinte senkit nem ismerek. Egyik szomszed nagyon idős,a masikban pici baba,a harmadikban 2 18 éves lány ,a negyedikben senki. Őket ismerem.

Család aki van sok 10 kilométerre lakik,szülők nem élnek csak anyósom aki szintén 40 km-re lakik,ninca jogsi ,idős.

Itt nincs taxi sem. Viszknt van 2 gyerekem ,őket sem tudnám.kire hagyni.

Nyilván ha ferjem nem dolgozik bevinne. Nem kell remetének lenni,van az a helyzet.

2022. dec. 4. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!