Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek NINCS kocsija, hogyan...

Akinek NINCS kocsija, hogyan ment be a kórházba, amikor megindult a szülés? És mikor? Volt, h hazaküldtek, mert korai?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 10:41
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
36%

Jaj igen, most jönnek a hős történetek, hogy ő gyalog, villamossal, rollerrel, gördeszkán stb ment be a kórházba :D

Mint hogyha minden szülés ugyanolyan lenne. Röhej :D

2022. ápr. 15. 11:16
 12/44 anonim ***** válasza:
77%
Engem sem vállalt a taxi. Kerek perec megmondta a diszpécser, hogy nem vállalják a felelősséget, ha mégsem érnének be velem.
2022. ápr. 15. 11:17
 13/44 anonim ***** válasza:
55%
Ezért pontoztál le, mert téged nem vállalt a taxi? Én nem mondtam meg a diszpécsernek hogy szülök, beszálltunk a taxiba a pokróccal meg 2 táskával , mondtam, hogy a kórházba és ment. Nem kell látványosan haldokolni.
2022. ápr. 15. 11:20
 14/44 anonim válasza:
72%

Ez a mentős dolog nagyon elkeserítő tényleg. Szerencsére nekem nem volt hozzájuk szerencsém, ha akartam volna sem lehetett volna, mivel én magán klinikán szültem, oda meg nem vitt volna el állami korházas mentő ebben biztos vagyok.

Mikor nálam megindultak a fájások és kezdtem már nagyon beparázni, párom hívott taxit, ami 5 perc alatt már ott is parkolt az apartmanunk előtt szerencsére. Látta rajtam hogy miért igyekszek annyira a klinikára, de nem szólt semmit. Kedves taxist fogtunk ki hál' istennek.

Én is ugyanígy féltem már jó előre hogy ha megtörténik a dolog hogy jutok be a klinikára. Gyalog kizárt volt, mert majdnem 2 kilométerre volt az apartmantól, ami vajúdva sok. Mint fentebb említettem a mentő sem jöhetett szóba, így a taxi maradt az egyedüli reményünk. Én is féltem hogy nem fog elvinni, mert kockázatos azért neki is egy szülés előtt álló nőt szállítani, de szerencsére egy kedves taxist fogtunk ki.

2022. ápr. 15. 11:22
 15/44 anonim ***** válasza:
69%

1. szülés: hajnalban Niagara szerűen elfojt a magzatvíz, mentő vitt be, protokoll szerint fekve, mert ilyen esetben előre eshet a köldökzsinór.

El se tudom képzelni azt az esetet, amikor a mentő megtagadja a szállítást, mert egyrészt törvény szabályozza, hogy a szülő nő legközelebbi kórházba történő szállítása a mentők feladatai közé tartozik, másrészt eleve a diszpécser ki sem küldi a kocsit, ha ő úgy ítéli meg, hogy nem jogos. Ha kijöttek meg bevisznek.

2. szülés: mivel papíron már bent feküdtem, így mentőt nem hívhattam, de amúgy is fájásokkal indult. Inkontinencia bugyipelenkát húztam, ha esetleg elfolyna és taxit hívtunk. Nem úgy megy mint a filmekben, hogy egyből ordítanál a fájástól meg vergődsz össze-vissza. Fájt rendesen, nem volt őszinte a mosolyom, de simán "kibírtam" azt a negyedórát. A taxis egyébként mosolyogva kérdezte, hogy "szülni megyünk?". Akkor már hetek óta taxival jártam vizsgálatra, egyszer se voltak bunkók.

2022. ápr. 15. 11:36
 16/44 anonim ***** válasza:
68%
Taxival mentem és fingja nem volt a taxisnak hogy hova megyek, én sem tudtam szülni megyek e, első baba😂 csak 5 perces fajasokra keltem es, mondtam a paromnak hogy inkább menjünk be max hazakuldenek, nem tudtam elso babaskent mi van😂 a taxiban is jöttek a, fajasok de csendben megprobaltam atveszelni😂
2022. ápr. 15. 11:42
 17/44 anonim ***** válasza:
77%

"fingja nem volt a taxisnak hogy hova megyek"

Tényleg nehéz kitalálni hova megy egy nő hatalmas terhespocakkal, nagy bőröndökkel az éjszaka közepén, amikor azt mondja a kórháznál tegyék ki ::D

2022. ápr. 15. 11:45
 18/44 anonim ***** válasza:
89%
17, legalább tíszer vitt taxis nagy pocakkal nagy csomaggal a szülészetre, s ebből csak egyszer ténylegesen szülni. ;) (Az utolsó hetekben ki-bejártam a kórházba). Egyszer nem szóltak egy rossz szót sem. Szülni egyébként pont fényes nappal mentünk.
2022. ápr. 15. 11:56
 19/44 anonim ***** válasza:
93%

Mentős ismerős vitt be kocsival.

Ő is, más mentős is és az orvosom is azt mondta, hogy lehet mentőt hívni ilyenkor.

Az ismerős mesélte, hogy nem egy alkalom volt amikor már ők is későn értek ki így vagy már otthon segítettek szülni, vagy a mentőben

2022. ápr. 15. 12:02
 20/44 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, engem elvitt a taxi, elfolyt magzatvízzel. Tettem magam alá 2 törölközőt. Még bíztatott is a taxis, hogy nyugodjak le, minden rendben lesz.
2022. ápr. 15. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!