Volt, akire rá jött szülés alatt a pánikroham?
2019 ota vagyok pánik beteg.
Mindenki azt mondja nem lesz idom pánikolni, sem a rohamokra de azért érdekel hogy ki hogyan élte át.
35+5 hkm
Pánikbeteg vagyok
A szülés alatt gondolkodni sem volt időm és erőm
Az egy teljesen más állapot
Nem pánikoltam.
Nem vagyok panikbeteg, csak kissé szorongó típus. Sosem voltam még kórházban a terhességem előtt. Császárom volt, miközben műtöttek kétszer kaptam pánikrohamot. Először magas lett a pulzusom és mellé nagyon alacsony vérnyomásom, remegtem, légszomj, hánytam. Kaptam gyógyszert. Majd kis idő múlva fordítva, alacsony pulzus, magas vérnyomás, ismét hányás, légszomj, remegés. Igyekeztek megnyugtatni, és ismét kaptam gyógyszert, ami úgy kiütött, hogy miután megmutatták a babát, elájultam.
Mikor felébredtem a kórteremben, meglátogatott az anesztes, hogy jól ráijesztettem, ha legközelebb műtenének, szóljak mindenképpen előre, hogy pánikolós típus vagyok.
Szólj mindenképpen az orvosnak, nővérnek akik veled lesznek, hogy tudjanak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!