Pánikbeteg vagyok, rettegek (! ) a szüléstől, kérhetek ez miatt császárt? 38 hkm
Figyelt kérdés
Nagyon felek a szulestol, ha belegondolok hogy kb barmikor szulhetek elkap a panikroham. Nincs fogadott dokim akinek elmondhattam volna ezt a panaszom. Ha oda kerul a sor, hogy szulok akkor az ugyeletes dokinak mondom ezt, es megkerem ha lehet hogy csaszarozzanak meg. Leheg hogy rosszabb a csaszar, de nalam szerintem senki nem fel jobban a szulestol. Mellekesen a fajdalomturo kuszobom a beka feneke alatt van..!!!2018. jan. 7. 18:57
1/24 anonim válasza:
Pszichológus szakvélemény, amennyiben ténylegesen félsz leírja a pszichológus és program császárt fog javasolni, viszont ezt lehet előbb kellett volna intézni.
2/24 A kérdező kommentje:
Valoban elobb kellett volna ezzel foglalkozni, csak biztam benne hogy letudom kuzdeni ezt az egeszet. De minel kozelebb vagyunk, annal jobban felek es surubben elotornek ezek a dolgok. Evekig semmi panaszom nem is volt ezzel a dologgal kapcsolatosan. Nem tervezett terhesseg volt, de nagyon orulok/orulunk hogy igy dontott a kismano hogy jonni szeretne mindenfele vedekezes ellenere. Szakvelemeny nelkul nem is kerhetem a csaszart?
2018. jan. 7. 19:10
3/24 babyboom567 válasza:
Szerintem nem, főleg,hogy nincs orvosod.
4/24 anonim válasza:
Első vagyok, indok nélkül nem csaszaroznak, ha van orvosod is indokolni kell. Persze van az a penz...
Nem lebeszélni akarlak, nekem sürgősségi csaszarom volt, komplikációkkal nem volt szép élmény
5/24 anonim válasza:
Ha gyenge a fájlom tűrő képességed, akkor ne akard a császárt. Pokoli. Inkább 10 szülés mint egy császár.
6/24 anonim válasza:
Szedtél gyógyszert a pánikra? Mióta vagy beteg? Volt rosszulléted a terhesség alatt ?
7/24 anonim válasza:
nem. nem császároznak csak úgy, főleg így hogy nincs orvosod se. egyáltalán van pszichiáteri diagnózisod? esetleg ha van róla rendes papírod és fel tudod mutatni talán, TALÁN figyelembe veszik. de erre sokkal előbb kellett volna gondolnod.
8/24 anonim válasza:
Szép is lenne, ha mindenkit császároznak, aki fél a szüléstől!
9/24 anonim válasza:
Ên féltem, fizettem császároztak... Semmi probléma nem volt.
10/24 A kérdező kommentje:
Kb 6 eve diagnosztizalta pszihologus a panikbetegseget szorongasos mely depresszioval. Papirom volt rola, amit sajnos koltozes miatt valoszinu “elhagytam”. Szedtem kb 2 evig kedelyjavitot es mellette xanaxot napi 3x. Legkisebb dozisut. Majd szepen leszoktunk a gyogyszerekrol, evekig tunet mentes voltam. Aztan mindenfele vedekezes mellett teherbe estem, hetekig nem tudtuk, hogy babank lesz. Megtartjuk volt a dontesunk, gondolkozas nelkul, hisz nem veletlen, hogy o most akart jonni a mi eletunkbe. 10 eve mar, hogy egy part alkotunk a szerelmemmel! Utolso trimeszterben alakult ki ujbol ez a szorongas a szulestol, probaltam magamban lekuzdeni, ugysem lesz semmi baj cimszoval, de ugy erzem kezdenek kicsuszni a gondolataim a kezeim kozul. Aki azt irja az ilyen ne vallaljon gyermeket, tartsa meg gondolatait! Remelem mindenkinek kielegito valaszt tudtam nyujtani
2018. jan. 7. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!