Még nem vagyok várandós, de félek a szüléstől, a párom viszonyt lekicsinyli a problémákat, és nem együttérző egyáltalán. Volt valaki ilyen helyzetben?
És amúgy miért is vagy vele együtt?
Szerintem menekülj ameddig lehet.
Valahol kettőtök között van az igazság. Te nagyon éretlen vagy még, ő meg túl szigorú mintha az apád lenne. Mintha egy 18 éves és 45 éves beszélgetett volna a gyereknevelésről....
Ha ennyire nem egyeztek, jobb külön.
Vannak dolgok, amikkel egyetértek a férjeddel (na nem az, h a nô dolga a szülés stb), de itt a probléma szerintem ott van, hogy ti ketten nem vagytok egy nézôponton.
Te is belelovallod magad olyan félelmekbe, amikrôl nem tudhatod, hogy ott abban a helyzetben valóban elôjönnek-e. (pl. senki nem arra vágyik, h 2-3 idegen nôvel összezárva létezzen a szülés utáni napokban, de nem tudhatod, hogy sül el, nekem kifejezetten pozitív élmény volt).
A párod meg lehetne támogatóbb, empatikusabb. Ha te márpedig nem szeretnél látogatókat, akkor ne jöjjenek látogatók a kórházba.
De szerintem ti ketten nem vagytok egy hullámhosszon.
Ez a nô dolga a szülés felfogás pedig nagyon ciki 2017-ben...
A 4-es válaszolóval teljesen egyet értek.
Te túlhisztized a dolgot, szerintem így neked nem is való gyerek, olyan vagy mint egy zavarodott 16 éves.
A pasid meg egy tahó. Mondd el neki, hogy már lemásztunk a fáról, nem mamutokat kell leölni, hogy kihúzzuk a telet, és a barlangokat sem lakhatási, sokkal inkább természetjárási célokra használjuk.
Ez az egész nekem is úgy jött le, mintha a riadt 15 éves naiv cicababa beszélgetne az 50 éves, faluról szabadult idomárjával.
Érdekes párt alkothattok :D
Szülnék-e gyereket a helyedben? Igen. Mindezek ellenére belevágnék simán. Persze fáj nagyon, meg csomó kényelmetlenséggel, kellemetlenséggel jár, ami még rosszabb lehet, ha alapból ilyen fenntartásaid vannak az egészségüggyel kapcsolatosan. De a párodnak abban igaza van, hogy ha annyira elviselhetetlen lenne, akkor kistestvérek soha sehol nem születnének a világon.
De hogy neki szülnék-e gyereket? Nem. Vagy legalábbis addig nem, amíg így gondolkozik. Igen, a baba érdeke az első az anyáéval szemben, ez a szülészeteken is mindenhol így működik. De azért az nevetséges, hogy tőled még a VIP-szoba költségeit is sajnálja, ha egyébként ki tudná fizetni könnyedén. Szeret téged egyáltalán, ha ilyeneket mond? És vannak olyan kórházak, ahova nem mehet be a férj pereputtya egyáltalán. Szóval olyan nincs, hogy rajtatok kívül joga lenne bárki másnak bármihez.
2 gyerekes anyakènt egyedül a vip szoba dologgal és a látogatókkal nem értek egyet vele.
Szerintem is éretlen, gyerekes és hisztis vagy, valamint azt sem tudod mi történik, feleslegesen fantáziálsz össze hlységeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!