Miért félek a szüléstől?
Mindenki fél a szüléstől. Legalábbis a terhes nők biztosan.
Mert az ember fél az ismeretlentől.
És hidd el, a te szülésed nem olyan lesz, mint amit a filmben látsz, vagy amiről olvasol. Mert minden szülés más.
Elmúlni akkor fog, amikor túl vagy a szülésen...
Én nem félek a szüléstől. Vagyis nem mindenki fél tőle kedves 1. :)))
Második gyerekem várom, már tudom mi vár rám, de most sem félek.
Mert tudod, hogy rohadt rossz dolog 😁
Elmúlni szerintem nem fog, de tök fölöslegesen idegesíged magad olyanon, ami nem is biztos, hogy meg fog történni..
Én az első előtt egyáltlán nem féltem és mivel mindenhol azt hallani, hogy minden szülés más, így a másodiktól sem - egészen a szülés előtti reggelig!
(hiszen azon kívül, hogy rohadtul fog fájni nem tudtam mi történik majd)
Előző nap beszéltük meg az orvossal, hogy reggel 6-ra megyek a kórházba és indítják a szülést.. Mindenki azt mondta, hogy nekik a 2. fájdalmasabb volt, mint az első, valamint hogy az indított szülések rosszabbak, mint ha magától indul...
Életemben nem rettegtem úgy, mint azon a reggelen...
Jogosan 😁
Sokkal rosszabb volt 😅 Jobban fájt, nehezebben ment minden, nem úgy voltak a dolgok, mint az elsőnél..
Nem rossz dolog hanem fájdalmas!
Nem én sem féltem a szüléstől,inkább izgatott voltam!nálunk minden jol zajlott szülés alatt,csak kitolasnal a baba szívhangja rohamosan csökkent és így sürgősségi császár lett a vége! Már másnap mondtam h újra csinálnám,pedig altattak is,tobb napig 0-24 migrenes fejfájással szenvedtem(olyan szinten h csak vízszintesen tudtam feküdni mert akkor volt a legelviselhetobb).felülni hetekig fájdalmas volt :D
Figyelj ha egyszer bent lesz a baba,akkor annak valahogy ki is kell majd jonnir :P
Amúgy meg ne is olvasgass meg nézz ilyen videókat mert ahogy mas is írta a tied úgysem ilyen lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!