Milyen egészségtelen dolgot adtok 1-másfél éves babátoknak? Miért?
Kölesgolyót (? egészséges), Danone joghurtot, Danoninot, Túró rudit, virslit, felvágottakat, ketchupot.
Kapott már burgonyaszirmot, TUC kekszet, a saját szülinapi tortájából kapott, sőt a miénkből is:) (micsoda szülő vagyok, tudom;))
Semmi baja: egyszer úgyis megismeri ezeket:)
Attól még távol állok, hogy a cumisüvegébe kólát töltsek:D
Akik lehordják a kérdezőt,mind ludasok,magukra ismernek és rendesen kiakadnak,mert félnek szembenézni azzal hogy ők is minden hülyeséget megetetnek a gyerekükkel,különben nem akadnának fennt ennyire...!
:)
Amúgy a kérdezőnek üzenem hogy egyszer vigyáztam unokatesóm kislányára megkérdeztem mit adjak neki enni?!Válasz:"Virslit kaláccsal..."
Azonkívül mindig valami chipset vagy sós kekszet ropogtat.Nem éppen egészséges!
:)
Hát lányok én ismerek olyan anyukát/apukát aki 2 évesének már kólát ad, meg azt is láttam, hogy a gyerek kikövetelte az apjától a korty sört amit az apa ivott.
Erre mit mondtok?
Én biztos nem adnám
Bennem ezek a gondolatok merültek fel:
A kérdés minősít,aki egészségtelent ad a gyerekének,az rosszat ad.Ez eddig igaz is,rendjén is van.
Kérdés h mi az egészségtelen,mit tart a kérdező annak?És milyen mennyiségben?Kukit ,a kólát,a chipset,túró rudit,gyümijoghurtot,bébiételt?Mert azért vannak ám fokozatok is..Előbbi három kis mennyiségben is egészségtelen,de azt gondolom,hogy azért ezek kirívó példák,nem hiszem h sokan tömnék a gyereket chips-szel 8 hós korában,legalábbis nem a mi köreinkben.És mennyi idős gyerekekre gondol a kérdező?
A harmadik pedig,hogy nekem már totál elegem van,hogy folyton egymás nevelési elveivel foglalkoztok,hogy ki mit csinál rosszul,és miért..Miért van ez mindig napirenden?Okosabb leszel tőle kérdező,megtudsz vmi hasznosat belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!