3 hónapos babám szereti, ha "kifele" néz, amikor kézben van . Ez egészségtelen?
Nem egészségtelen csak kiváncsi, és érdekli a világ. Sokkal többet lát így, mint a váladon, és látja kivel beszélsz épp. Ilyen volt az én kicsim is, és rettetenetesen kiváncsi azóta is.
Egyébként a hordozó kendőben úgy tudom, 5 kg felett már lehet ilyen kifele néző tartásben hordani a kicsi, de a kengurú más, mert nem nyújt egyáltalán támaszt a kicsinek. Elenben a jól megkötött kendő stabil ülést biztosít. Nekünk sokat volt kicsinek így is, úgy is kendőben, aludt benne,stb és egyenes a háta mindt a cövek:-)))))))))))))))))))))))
Miért lenne káros.
Érdekli akülvilég, teljesen természetes.
Ez a sok agyament baromság, amit kitalálnak:-(((((
Nekünk kengurunk volt és abban is hordta a párom kifelé.
Múltkor láttam egy nőt, hátán vitte gyerekét vmi hordozóban, a gyerek teljesen odanyomorodott a nő hátához, esküszöm nézni is rossz volt.
utolsónak: ha kifele vittétek:
Nem lehetséges a béka-lábtartás, így a csípő nem fejlődhet megfelelően.
Ingertúltengés: a babának nincs lehetősége elbújni az ingerek elől, nem bújhat a hordozóhoz.
Nincs szemkontaktus a baba és a hordozó között, a túlterhelt baba az esti sírással vezeti le a feszültséget.
Az ágyékrész fokozott terhelése miatt deformálódás, fiúknál herezúzódás alakulhat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!