Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehhez a babahoz kepest a...

Ehhez a babahoz kepest a tietek hol tartott 1 evesen?

Figyelt kérdés

Nezem egy ismert influencernek a vlogjait nagyon szeretem oket cuki a kislany a neger anyuka hokis apuka csaladrol van szo

Az a kislany a Nara mar 1 evesen minden ertett es mindent megcsinalt amit mondtak neki

A ti gyereketek hozza kepest milyen volt ennyi idos koraban?

Nem tudom kiirhatom e nevuket lehet akkor torlik a kerdest t..csi

De nem akarom oket bantani mert nagyon aranyos csalad csak nem tudom az en kislanyom kozel sincs olyan szinten mint az o gyerekuk pedig egyidosek

2020. aug. 10. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdező a te szellemi szinted hűen tükrözi, hogy milyen emberek követik az ilyen tücsi-féléket úgyhogy részemről itt vége a beszélgetésnek. Amen 😅
2020. aug. 12. 20:48
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
Abból, amit irkálsz itt, épp eleget tudtunk meg rólad.
2020. aug. 12. 20:51
 63/65 A kérdező kommentje:
Na hat akkor mindenkinek kellemes visszterest kivanok a tokeletes eletebe szerencse h ti mind szuper mamik es szuper emberek vagytok. Prolik...
2020. aug. 12. 21:41
 64/65 anonim ***** válasza:
100%
Még mi vagyunk a prolik. 😂 Ez aztán nem visszavágás volt, jól megmondtad most mindenkinek... 😂 Szánalmas vagy.
2020. aug. 12. 21:43
 65/65 anonim ***** válasza:
85%
Igazabol ennek a kérdésnek akkor lett volna ertelme ha nem indítasz itt egy vitat, mert olyan mintha te kb egy dolgot szerettél volna itt hallani, az meg az hogy igen a Nara sokkal ügyesebb mint a hasonló koruak es h igen a te babad igenis baromira le van maradva hozza képest. De te nem tudtad elfogadni amiket irtunk itt. Remélem igy jobban erzed magad h hallottad amit szerettél volna:)
2020. aug. 12. 23:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!