Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehhez a babahoz kepest a...

Ehhez a babahoz kepest a tietek hol tartott 1 evesen?

Figyelt kérdés

Nezem egy ismert influencernek a vlogjait nagyon szeretem oket cuki a kislany a neger anyuka hokis apuka csaladrol van szo

Az a kislany a Nara mar 1 evesen minden ertett es mindent megcsinalt amit mondtak neki

A ti gyereketek hozza kepest milyen volt ennyi idos koraban?

Nem tudom kiirhatom e nevuket lehet akkor torlik a kerdest t..csi

De nem akarom oket bantani mert nagyon aranyos csalad csak nem tudom az en kislanyom kozel sincs olyan szinten mint az o gyerekuk pedig egyidosek

2020. aug. 10. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
85%
Téged fizetnek, hogy ajnározd ezt a nőt vagy esetleg te ő maga vagy? 🙄
2020. aug. 11. 22:53
 42/65 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ő maga, mert megnyirbáltatta a hozzászólásokat is.
2020. aug. 11. 23:16
 43/65 anonim ***** válasza:
Ki a halál ez a Tücsi, akit emlegettek? Gondolom övé a lány...
2020. aug. 11. 23:29
 44/65 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a fejlesztések miatt ügyes ennyire a kislány. Bár szerintem ez átlagos, nem gondolnám hogy el kellene ájulni a tudásától.

De ha ennyire nem tudod elfogadni amit itt irnak es tovabbra is ugy gondolod hogy zsenialis az a kislany, es a tiedet akarod hasonlitgatn, tedd!:)

2020. aug. 12. 00:48
 45/65 anonim ***** válasza:
67%
Fogadd örökbe... Vicc, hogy ennyire isteníted.
2020. aug. 12. 04:14
 46/65 A kérdező kommentje:

Tucsirol en kb egy szot se irtam kb csak a kislanyrol.

Es nem arrol van szo h nem tudom elfogadni amit itt irnak hanem arrol h nem az volt a kerdes h sztetek hogy fejlodik az a kislany megis ez a fo tema h nem is olyan hu de szuper. A kerdes az volt h mas gyerek hozza kepest milyen. Eleg kevesen valaszoltak konkretan erre.

2020. aug. 12. 10:12
 47/65 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál választ. Egy tök átlagos gyerek, csak ki van kozmetikázva.
2020. aug. 12. 10:22
 48/65 anonim ***** válasza:

Más gyerek kb pontosan ugyanilyen, vagy előbb van, vagy hátrébb ugyanis minden gyerek máshogyan fejlődik. Azt pedig elkeserítően szánalmasnak tartom, hogy egy ilyen sehonnai Narához hasonlítgatod a saját kicsi gyerekedet, szerintem menj rabold el és hagyd ott helyette a tiedet ha ennyire isteníted. Nem lennék a gyereked, így felnőni, hogy random trashcelebek agyonfejlsztett kölykeivel kelljen vetélkednem egész életemben, garantált önértékelési zavarok.

Mellesleg igen, én sem látok semmi kirívót abban, hogy egy 1 éves gyerek el bírt indulni, 1,5 évesen érti hatodik elismétlésre, hogy mit mondanak neki, ill kimakog két szótagot. A 3 nyelvű gyerekem ennyi idősen erre hat kört rávert mindenben fejlesztések nélkül is, ne haragudj ha nem fogok elájulni, nem is értem, ennyire lent van a szinted ha ez a gyerek az etalon? 🤦‍♀️ Ha már influencerek gyerekeihez akarod hasonlítgatni a tiédet akkor legalább választhatnál egy értelmesebb családot.

2020. aug. 12. 10:30
 49/65 anonim ***** válasza:
100%

Kedves.. A kislány full átlagos

Nincs benne semmi extra. Fogadd el. Nem kell piadesztára emelni. Nem egy zseni. Anyuka se az.

2020. aug. 12. 10:41
 50/65 A kérdező kommentje:

Oke akkor ha ez a kislany ennyire atlgaos akkor az en gyerekem van totalisan lemaradva

Ez nem kenyszeres hasonlithatas csak szemetszurt mert az enyem nagyon messze van eztol

2020. aug. 12. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!