Ehhez a babahoz kepest a tietek hol tartott 1 evesen?
Nezem egy ismert influencernek a vlogjait nagyon szeretem oket cuki a kislany a neger anyuka hokis apuka csaladrol van szo
Az a kislany a Nara mar 1 evesen minden ertett es mindent megcsinalt amit mondtak neki
A ti gyereketek hozza kepest milyen volt ennyi idos koraban?
Nem tudom kiirhatom e nevuket lehet akkor torlik a kerdest t..csi
De nem akarom oket bantani mert nagyon aranyos csalad csak nem tudom az en kislanyom kozel sincs olyan szinten mint az o gyerekuk pedig egyidosek
Lehet a fejlesztések miatt ügyes ennyire a kislány. Bár szerintem ez átlagos, nem gondolnám hogy el kellene ájulni a tudásától.
De ha ennyire nem tudod elfogadni amit itt irnak es tovabbra is ugy gondolod hogy zsenialis az a kislany, es a tiedet akarod hasonlitgatn, tedd!:)
Tucsirol en kb egy szot se irtam kb csak a kislanyrol.
Es nem arrol van szo h nem tudom elfogadni amit itt irnak hanem arrol h nem az volt a kerdes h sztetek hogy fejlodik az a kislany megis ez a fo tema h nem is olyan hu de szuper. A kerdes az volt h mas gyerek hozza kepest milyen. Eleg kevesen valaszoltak konkretan erre.
Más gyerek kb pontosan ugyanilyen, vagy előbb van, vagy hátrébb ugyanis minden gyerek máshogyan fejlődik. Azt pedig elkeserítően szánalmasnak tartom, hogy egy ilyen sehonnai Narához hasonlítgatod a saját kicsi gyerekedet, szerintem menj rabold el és hagyd ott helyette a tiedet ha ennyire isteníted. Nem lennék a gyereked, így felnőni, hogy random trashcelebek agyonfejlsztett kölykeivel kelljen vetélkednem egész életemben, garantált önértékelési zavarok.
Mellesleg igen, én sem látok semmi kirívót abban, hogy egy 1 éves gyerek el bírt indulni, 1,5 évesen érti hatodik elismétlésre, hogy mit mondanak neki, ill kimakog két szótagot. A 3 nyelvű gyerekem ennyi idősen erre hat kört rávert mindenben fejlesztések nélkül is, ne haragudj ha nem fogok elájulni, nem is értem, ennyire lent van a szinted ha ez a gyerek az etalon? 🤦♀️ Ha már influencerek gyerekeihez akarod hasonlítgatni a tiédet akkor legalább választhatnál egy értelmesebb családot.
Kedves.. A kislány full átlagos
Nincs benne semmi extra. Fogadd el. Nem kell piadesztára emelni. Nem egy zseni. Anyuka se az.
Oke akkor ha ez a kislany ennyire atlgaos akkor az en gyerekem van totalisan lemaradva
Ez nem kenyszeres hasonlithatas csak szemetszurt mert az enyem nagyon messze van eztol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!