Hogy bírjátok a másnapot egyedül, mikor éjjel sokszor
kelni kell a babához és nem alszotok rendesen?
Az elso egy honapban ejjel is 3 orankent aludtam aztan 2 het alatt elhagyta az ejjeli eveseket es atalussza az ejszakat. Azota enis labujjhegyen jarok ha letettem aludni nehogy felebredjen😅😅 szornyu volt amikor kelni kellett hozza en olyan hulla voltam h nemigaz. Csak akkor meg napkozben is aludt evesek kozott most mar ugye tehat ha most kelne ejjel plussz a nappalt len kene tolni h jatszom vele stb... hat minden tiszteletem azoke akik ezt birjak
2019. okt. 24. 20:33
*3orankent ettem. Bocs elirtam
2019. okt. 24. 20:34
Nem tudom, valamiért nem tartottam tőle
Mi nem óvatoskodunk.
Volt, hogy barátokkal iszogattunk is mellettee ( nyilván én alkoholmenteset
Rosz éjjelt megérzem (5-6 kelés, vagy elég 1 is amikor nem tudom letenni) de ez ritka.
Én szó szerint egyedül vagyok vele heti 3-4 nap, amikor az apja nem találkozik vele az alvas ciklus és a beosztás+suli miatt.
Mellette most terhes is vagyok.
Így picit alapból fáradtabb vagyok.
Alapvetően eddig jól tűrtem a szélsőségeket, egyébként nem vállatuk volna be a tesót ilyen hamar
1,5 év lesz köztük
2019. okt. 24. 20:43
Kávé, kávé és kávé. Naná, hogy zombi az ember. De csak 18 év az egész. ;)
2019. okt. 24. 20:53
Az ember hozzászokik egy idő után. 19 hónapos, már akkor rosszul aludtam, mikor terhes voltam vele. 6 hónapos koráig 2x kelt kelni éjszaka, az még nem volt vészes. 12-18 hónapos koráig viszont még 1x evett, de utána akár 2-3 órát is fent volt. 8-kor elaludt, mi jó esetben 10-kor,de ő már éjfélkor kukorékolt, fent volt 2-3-ig, addigra teljesen kiverte az álmot a mi szemünkből. Mire vissza bírtunk aludni megint nyekergett kiesett a cumi vagy bármi más gond, férjem 6kor kelt dolgozni, ugye én is felébredtem, a lányom meg 7kor ébredt teljesen kipihenten és kezdődött a nap. Jó esetben 4-5 órát aludtunk összesen több részletben, de sokszor csak kettőt 10-től éjfélig. Egy idő után már ez volt a természetes, se álmosságot se fáradtságot nem éreztem, pedig 14 hónapos korában terhes lettem a kistesóval. Most pár hete elhagyta az éjszakai evést, de küzd a szemfogaival, múlt éjjel épp 3 órát aludtam. Ma mégis szuper napunk volt.
2019. okt. 24. 21:02
6/18 A kérdező kommentje:
Jó hallani,hogy úgy is lehet jó a nap,ezt n gondoltam h átszokik a szervezet. Lehet én azért tartok tőle mert pár rosszabb éjszaka volt csak,és az rosszul érintett eléggé😅
Nekem volt, hogy ejjel fél 11től hajnal 3ig ( a rekordja fél5 ) fent volt. Baromira megviselt, mert ez ment vagy 2 hétig. Mentalisan és fizikailag is hazavágott. A férjem persze nyugisan aludt, mert másnap neki munka volt. Volt olyan, hogy este a zuhany alatt bőgtem, mert nem emlékeztem, hogy a fenebe altattam el előző este. Összefolytak a napok. Jóforman a szeptember úgy múlt el, hogy fel se fogtam.
Aztán ezt a szokását elhagyta. Most 11 hetes. :)
2019. okt. 24. 21:12
Irigylem azt, hogy van erőd ezen gondolkodni. A fiam 3 órája alszik. Eddig 2szer ébredt. Általában ha csak 5-ször kel, az már jó. Tegnap 2:45-5ig partyzott. Engem nem hagyott aludni, de csendben feküdt s babrált. Hozzászoktam. Miután elfogadtam és nem érintett rosszul, azóta jobb. (bár 7 hónapig aludt egyben minden éjjelt majdnem0
2019. okt. 24. 22:35
Én hozzászoktam. Egész éjjel cicin csüng (velünk alszik)
Régen nagyon lusta ember voltam, képes voltam 10-12 órákat aludni egyhuzamba egy hétköznap. Imádtam aludni, de hidd el, átáll az ember. Pl most már alszanak a fiúk, én mégis a GYK-t nyomom, pedig nemsokára újra cicizik...
Már nem vagyok fáradt, teljesen hozzászoktam ehhez az állapothoz.
Sokszor viszont nagyon türelmetlen vagyok, úgy gondolom hogy ez viszont a fáradtságtól lehet, ha én nem is érzem, de a testemet nem tudom becsapni...
2019. okt. 24. 22:49
Számomra nem a másnap a rossz. Akkor nappal van, még ha nem is aludtam sokat és azt is csak darabokban, ki lehet bírni. Ha elfog az álmosság iszok egy kávét. Inkább az éjjel a szörnyű hogy hogy maradok fennt amíg a pici fent van. Valamelyik éjjel 1 órát aludtam mikor keltett és fent volt majdnem 3 órán keresztül majd újból 1 órát aludtam mikor megint keltett. Ilyenkor nagyon nehéz fent lenni vele.
2019. okt. 25. 06:13
Kapcsolódó kérdések: