Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehhez a babahoz kepest a...

Ehhez a babahoz kepest a tietek hol tartott 1 evesen?

Figyelt kérdés

Nezem egy ismert influencernek a vlogjait nagyon szeretem oket cuki a kislany a neger anyuka hokis apuka csaladrol van szo

Az a kislany a Nara mar 1 evesen minden ertett es mindent megcsinalt amit mondtak neki

A ti gyereketek hozza kepest milyen volt ennyi idos koraban?

Nem tudom kiirhatom e nevuket lehet akkor torlik a kerdest t..csi

De nem akarom oket bantani mert nagyon aranyos csalad csak nem tudom az en kislanyom kozel sincs olyan szinten mint az o gyerekuk pedig egyidosek

2020. aug. 10. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
36%
Nem a gyerekkel van a baj, az anyjával. Az van lemaradva a fejlődésben.
2020. aug. 10. 19:35
 12/65 anonim ***** válasza:
41%
Uhh, az anyja az amúgy tényleg a béka segge alatt van egyébként minden téren.
2020. aug. 10. 19:38
 13/65 anonim ***** válasza:
80%

A hiba ott kezdődik, hogy mindenféle önjelölt influencert követsz,bambulsz akik semmivel sem különbek/többek nálad.

Max hamis képet adnak.

1. Ne hasonlítgasd más gyerekéhez a sajátod.

Nincs 2 egyforma ütemben fejlődő gyermek.

2. Saját magaddal a gyerekeddel foglalkozz, ne a netes önjelölt senkivel aki a seggvakarásból akar megélni.

3. Ha valamiben nem vagy biztos kérdezd a védőnőt gyermekorvost.

Lassan 3 gyermekes anyuka vagyok. A 2.gyermekem szöges ellentéte egymásnak mindenben fejlődés, képesség, beszéd habitus stb és ez a harmadikkal sem lesz másképp.

Megnyugtat vagy pánikba ejt ha azt írom pl, hogy az első lányom 18 hónaposan indult el a második már 11 hónaposan? Az egyik 2 évesen kezdett el beszélni 2 szavas mondatokban a másik 2.5 évesen meg rendes mondatokat alkot.

Folytassam, vagy érted mire akarok célozni?

2020. aug. 10. 20:04
 14/65 anonim ***** válasza:
61%
8: úristen azt hittem ez csak nekem szúrja a szememet, hogy a gyereknek kb minden képen kilógnak a lábujjai abból a divatszandálból, rossz ránézni. 😂 ahhoz képest, hogy egyszer volt egy posztja, hogy milyen fontos a helyes gyerekcipő, 20-ból 18 képen valami ZARA, Vans meg ilyesmi divatcipő van a gyereken 🙄😶
2020. aug. 10. 20:08
 15/65 A kérdező kommentje:

A cipos kommentekbol rajottem h biztos ugyanarrol beszelunk😂😂😂

De amugy ne bantsatok annyira aranyos az a kislany nem tehet rola hogy... de amugy kovezzetek meg de sztem szepen nevelik azt a kislanyt. Legalabbis a vlog videokbol ez jon le aztan ki tudja mi a valosag

Egyebkent egyalatalan nem vagyok az a tipus aki vakon kovetik ezeket az influencereket mint vmi ostoba csordaszellemu hulye. Oket en pont kedvelem. Meg meg egy ilyen anyukat tudok mondani az instan aztan ennyi.

Ertem amugy mit akartok mondani es akkor meg is nyugodtam minden gyerek mas

2020. aug. 10. 20:16
 16/65 anonim ***** válasza:
88%

14 hónaposan mindent értett, amit kértem megcsinált..

Ha kértem, hogy hozza a melltartómat hozta..

2 éves mégsem beszél..

De azt is érti, amit nem akarok..

Mindent elmesél mutogatva...

Nagyon ügyes a finommotorikus mozgása..

Nagymozgások terén is nagyon stabil, de óvatos.. lefele nem megy lépcsőn.

De rossz a szeme / tapasztva van/, ez közrejátszhat.

Tehát van amiben egy gyerek jó.. van amiben kevésbé..

2020. aug. 10. 20:28
 17/65 anonim ***** válasza:
77%

Két kislányom van, nagyon különböznek. A nagyobbik(most 4 éves)10 hónaposan elindult, 1 évesen értette mit szeretnék, de úgy "beszélt" mint a Nara, ami szerintem teljsen normális , hogy egy-két szót mond csak, amúgy meg hablatyol, meg próbálkozik. A kisebbem egyébként pont ugyannyi idős mint a Nara, kb 1 héttel idősebb nála. Én is nézegettem a videóikat és gyakorlatilag ugyanolyan időben csinálg mindent mozgásban, 13 hónaposan indult el egyedül pl. Beszédben viszont elképesztő, valószínű az csomót segít, hogy van egy nővére, aki állandóan beszél. Konkrétan 16 hónaposan már 4 szavas mondatokban beszélt érthetően. Pl. A kutya ugat vava. Anya főz ebédet nekem. Stb.

Ne aggódj, minden baba más.

2020. aug. 10. 22:44
 18/65 anonim ***** válasza:
60%
De amúgy mi az amit nem csinál a babád? Vagy mit csinál?
2020. aug. 10. 22:45
 19/65 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Egyébként nem tudom kiről beszélsz

Nincs insta fiókom🤭

2020. aug. 10. 23:01
 20/65 A kérdező kommentje:
Hat ez en gyerekem 13 honapos, csak hebe-hoba erti meg amit mondok neki, az egyszeruebb dolgokat, add ide, tedd bele ilyenek. De ugy olyan szinten mint a Nara nem. Az a kislany mar 12 honapos koraban keszult videokban fullra mindent ertett es meg is csinalt. Vagy pl hiaba mondom a kislanyomnak h ez a cica az a kutya (pl a plussokre) ha kerdezem hol a kutya goze nincs rola(de az apa meg mama megy neki) nem jar meg onalloan. Ilyesmikre gondolok
2020. aug. 10. 23:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!