Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehhez a babahoz kepest a...

Ehhez a babahoz kepest a tietek hol tartott 1 evesen?

Figyelt kérdés

Nezem egy ismert influencernek a vlogjait nagyon szeretem oket cuki a kislany a neger anyuka hokis apuka csaladrol van szo

Az a kislany a Nara mar 1 evesen minden ertett es mindent megcsinalt amit mondtak neki

A ti gyereketek hozza kepest milyen volt ennyi idos koraban?

Nem tudom kiirhatom e nevuket lehet akkor torlik a kerdest t..csi

De nem akarom oket bantani mert nagyon aranyos csalad csak nem tudom az en kislanyom kozel sincs olyan szinten mint az o gyerekuk pedig egyidosek

2020. aug. 10. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az a kislány már vagy 1,5 éves épp makog 1-2 szót ami azért nem az a hanyattesős teljesítmény egy olyan gyerektől akit tolnak ezerrel és mindenféle fejlesztésre jár, sőt... A tiéd meg épp elmúlt egy, gondolom nem hordod sehova, ne hasonlítsd össze más gyerekekkel szegényt, minden gyerek más, minden körülmény más, nem szabad ekkora nyomást helyezni egy ilyen kicsire. Ha úgy érzed le van maradva a gyereked akkor kövesd ki az ilyen bezzeganyukat mert te is tele leszel komplexussal meg a gyereked is ha így nő fel...
2020. aug. 10. 23:38
 22/65 A kérdező kommentje:
Nyilvan igen van koztuk 4 ho kulonbseg de nyilvan mindig ahhoz viszonyitom amikor annyi volt mint az en lanyom. Egyebkent honnan veszitek ezt hogy jar fejlesztesre az a gyerek?? Pont h elmondta egy videoben h egyszer voltak vele pici koraban devenyen de minden rendben volt ugyh ennyi. Meg hat tenyleg 5 honaposan mar kuszott
2020. aug. 11. 08:10
 23/65 anonim ***** válasza:
De a Nara is már volt szerintem 13 hónapos mikor egyedül járt, lehet több is. Ne viszonyítad senkihez a te babád, hozzá sem. Kik ők, hogy az ő gyerekükhöz kell hasonlítani? Mintha a kislány lenne az elő példa arra, hogy mit hogyan kell csinálnia egy gyereknek. Pedig egyáltalán nem, majd halad a saját tempójában. Nyugalom!
2020. aug. 11. 09:10
 24/65 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy miért hiszel el mindent, amit a videókban látsz?
2020. aug. 11. 09:15
 25/65 anonim ***** válasza:

22

Van ilyen

A fiam is gyors mozgásfejlődésű

5 hós múlt

Kúszik, és kutyázik 2 hete

8 hetesen már forgott..

Nem járunk semmi tornára..

Ő ilyen

2020. aug. 11. 09:24
 26/65 anonim ***** válasza:
25: a nyolchetesen forgás inkább feszes izomzat, mint gyors mozgásfejlődés.
2020. aug. 11. 09:25
 27/65 anonim ***** válasza:
4 hónap rengeteg ennyi idős gyerekeknél! Szinte minden nap csinálnak valami újat, semmivel nincsen elkésve a gyereked. Tornadorához is járnak pl, meg még ki tudja hova mert Tücsi mindig is nagy sumákoló volt.
2020. aug. 11. 09:57
 28/65 A kérdező kommentje:
Nem mondod?? Pedig ugy volt h csak cipo ajanlas miatt voltak a Tornadoranal😂 jajj akkor tenyleg nem kene mindent elhinnem...
2020. aug. 11. 10:18
 29/65 A kérdező kommentje:
Pedig olyan oszinte csaladnak tunnek... es mindig hangsulyozzak is h ok azert hitelesek mert mindent oszinten bemutatnak
2020. aug. 11. 10:19
 30/65 anonim ***** válasza:
77%
Ideje megtanulni, hogy nem minden igaz, amit az internetbe írnak.
2020. aug. 11. 10:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!