Ehhez a babahoz kepest a tietek hol tartott 1 evesen?
Nezem egy ismert influencernek a vlogjait nagyon szeretem oket cuki a kislany a neger anyuka hokis apuka csaladrol van szo
Az a kislany a Nara mar 1 evesen minden ertett es mindent megcsinalt amit mondtak neki
A ti gyereketek hozza kepest milyen volt ennyi idos koraban?
Nem tudom kiirhatom e nevuket lehet akkor torlik a kerdest t..csi
De nem akarom oket bantani mert nagyon aranyos csalad csak nem tudom az en kislanyom kozel sincs olyan szinten mint az o gyerekuk pedig egyidosek
Mar irtam h nem a mostani allapothoz merem nyilvan, nem vagyok hulye
Hanem azokbol a videokbol tunt ez ki mikor o is 13 honapis volt
Te egy idióta vagy kedves kérdező 🤦♀️
Hasonlítgasd a gyereked egész nyugodtam másokéhoz,ahelyett,hogy a védőnőt vagy a gyermekorvost kérdeznéd.
Más különben ha úgy érzed le van maradva akkor foglalkozz többet vele.
Sajnálom a gyermeked mert ahelyett, hogy rá figyelnél és örülnél, hogy egészséges egy no name önjelölt celebet követsz, majmolsz istenítessz..mikor ezeknek 0 hitelességük. Már most elvárásokat támasztassz a gyermeked felé.
Fogadd el olyannak amilyen és már is sokkal jobb lesz minden..
Majd ha a vedono azt mondja hogy le van maradva, akkor aggodj. 13 honaposan teljesen nornalis hogy nem jar meg áll egyedul. 18 honapos koraig boven van meg ideje.
Unokahugom 18 honaposan sem all, elvittek fejlesztesre, ő 20 honaposan indult el es teljesen normalisan fejlődik. 3 eves, ertelmes mondatokban beszel(2 eves kora utan kezdett beszelni is), szalad, maszik, ugral. 13 honaposan nem megy a gyereked, semmit nem jelent.
Nem oltattam en senki mar elnezest de ti oltogattok itt engem, azt a tucsit is, az o gyereket is...
amit leirtam a fejlodesrol oltogatas volt tavolrol sem, es nem is azert irtam h magamat nyugtassam ezzel minek nezel te engem idiotanak?! Attol h bemagyaraznek magamnek vmit ami nem igaz de jol hangzok attol meg lenne jobb a helyzetem. Nem vagyok ostoba.
Amit leirtam a fejlodesrol az teny... nem jo ha egy gyerek tul koran csinal vmit mint ahogy az se ha tul keson. Ennyire egyszeru ez teny
De edes istenem minol jott le az h en majmolom azt a not???? Hogy utanoznam barmiben is??? Azzal h nezem a vlogjat mar ot majmolom?!?! Es az isten szerelmere, nem versenyeztetem a gyerekem senkivel egyszeruen csak feltunt, hogy a Nara sokkal fejlettebb volt 13 honaposan mint az en kislanyom es felmerult benne a kerdes h vajon masoknal ez hogy van.
Ti meg itelkezoek es rossz indulatuak vagytok, mert se engem, se a Tucsit, se Narat nem ismeritek de oriasi nagy kovetkezteteseket le tudtaok vonni. Gratulalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!