Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ehhez a babahoz kepest a...

Ehhez a babahoz kepest a tietek hol tartott 1 evesen?

Figyelt kérdés

Nezem egy ismert influencernek a vlogjait nagyon szeretem oket cuki a kislany a neger anyuka hokis apuka csaladrol van szo

Az a kislany a Nara mar 1 evesen minden ertett es mindent megcsinalt amit mondtak neki

A ti gyereketek hozza kepest milyen volt ennyi idos koraban?

Nem tudom kiirhatom e nevuket lehet akkor torlik a kerdest t..csi

De nem akarom oket bantani mert nagyon aranyos csalad csak nem tudom az en kislanyom kozel sincs olyan szinten mint az o gyerekuk pedig egyidosek

2020. aug. 10. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Bar hozzateszem igen a Nara kb 13 hos volt mikor elindult es ez a normalis. Vannak babak akik elobb elondulnak de valojaban 12 ho elott nem annyira idealis legalabbis nekem ezt mondja a testverem aki neurologus
2020. aug. 11. 10:24
 32/65 anonim ***** válasza:
Ja, hiteles őszinte család, amikor Tücsi többször töltött fel pl olyan képet amin görbül a háttér mert megszerkesztette a testét, hogy csak egy példát említsek. Görcsösen tökéletes akar lenni, a gyereket is annak igyekszik mutatni, rendkívül kirakatember pont ezért ha valakihez akkor hozzá ne hasonlítsd a gyerekedet mert csalóka.
2020. aug. 11. 10:27
 33/65 A kérdező kommentje:
Figyi en nem akarom vedi azt a csajt tenyleg. De pl van van azok kozott a kepei kozott amiken be van taggce egy olyan amit egy kislany rakott ki talalkoztak a strandon es fotozkodott vele hat az ugye nincs megszerkesztve es ha megnezed... nem hiszem h nagyon szuksege lenne retusalasra ami a testet illeti😃
2020. aug. 11. 10:40
 34/65 anonim ***** válasza:
Pont ez az, hogy nincsen erre szüksége mégis csinálta többször is. Mennyire lehet beteg elméje annak akinek ilyenre van szüksége.
2020. aug. 11. 10:52
 35/65 anonim ***** válasza:
77%
12 hó előtt ha elindul a gyerekem, akkor ne hagyjam neki? Jajj könyörgöm... Minden gyerek máshogy fejlődik, ha nincs erőltetve, hanem magától megindul mondjuk 9 hónaposan, akkor az is ugyanannyira ideális, normális, mint 12 hónaposan.
2020. aug. 11. 12:22
 36/65 A kérdező kommentje:
Dehogyis szoval se mondtam h lokd vissza v ilyesmi😃 csak azt mondom h mindennek megvan a maga ideje h idegrendszerileg mikor all ra keszen egy gyerek. Lehet h izomzatilag es ugyessegben keszen all ra de idegrendszerileg meg nem egy mondjuk 10 hos gyerel arra h jarjon
2020. aug. 11. 12:39
 37/65 anonim ***** válasza:
77%
Tehát még mindig ott tartunk, hogy ha egy gyerek igenis fejlettebb, akkor miért ne járhatna korábban? Tudja ő, hogy mikor áll rá készen. Erőltetni persze nem szabad.
2020. aug. 11. 14:17
 38/65 A kérdező kommentje:

Nezd en csak azt mondom, hogy egy gyereknek 12-18 honap kozott el elindulnia. Se az nem igazan jo, ha 20 honaposan indul el mont ahogy az se ha 10 honaposan. Mind a ketto zavart jelent a rendszerbe. Ettol fuggetlenul az a gyerek aki 20 hosan es az is aki 10 hosan indul el felno es az egvilagon semmi baja nem lesz. De az h vki 9-10 v mittudom en milyen koran elindul meg 6-7 honapos gyerekek felallnak lepegetnek butor mellett vagy ahogy vki irta itt 8 hetesen mar forgott... ezek nem azt jelentik h ik vmi zsenik meg nem tudom en milyen fejlettek. Ennek oka van. Nem olyan ami kihat az egesz eletere de oka van. Ennyit szerettem volna mondani.

De ez az en velemenyem amit a neurologus testverem meselt nekem meg kb amikor gyerekagyas voltam es beszelgettunk ilyenekrol. Nem kell ezzel egyeterteni. De engedtessek meg h en igy gondoljam

2020. aug. 11. 14:46
 39/65 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ezt nagyon rosszul gondolod, de nem állok le veszekedni. :)
2020. aug. 11. 19:56
 40/65 A kérdező kommentje:

Akkor mashogy latjuk a dolgot, es ez igy van jol:) nem vagyunk egyformak, elfogadom, hogy mas a velemenyed.

Amugy en direkt megneztem a kepit meg a videokat a csajnak es nem tudom mirol beszeltek 8 honaposan mar reg allt a gyerek nagyon hamar maszott kuszott azert arrol nehez hazudni hiszen latszik a videoban szoval nem hiszem h fejlesztesre szorult az a kislany

2020. aug. 11. 22:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!