Ehhez a babahoz kepest a tietek hol tartott 1 evesen?
Nezem egy ismert influencernek a vlogjait nagyon szeretem oket cuki a kislany a neger anyuka hokis apuka csaladrol van szo
Az a kislany a Nara mar 1 evesen minden ertett es mindent megcsinalt amit mondtak neki
A ti gyereketek hozza kepest milyen volt ennyi idos koraban?
Nem tudom kiirhatom e nevuket lehet akkor torlik a kerdest t..csi
De nem akarom oket bantani mert nagyon aranyos csalad csak nem tudom az en kislanyom kozel sincs olyan szinten mint az o gyerekuk pedig egyidosek
Nezd en csak azt mondom, hogy egy gyereknek 12-18 honap kozott el elindulnia. Se az nem igazan jo, ha 20 honaposan indul el mont ahogy az se ha 10 honaposan. Mind a ketto zavart jelent a rendszerbe. Ettol fuggetlenul az a gyerek aki 20 hosan es az is aki 10 hosan indul el felno es az egvilagon semmi baja nem lesz. De az h vki 9-10 v mittudom en milyen koran elindul meg 6-7 honapos gyerekek felallnak lepegetnek butor mellett vagy ahogy vki irta itt 8 hetesen mar forgott... ezek nem azt jelentik h ik vmi zsenik meg nem tudom en milyen fejlettek. Ennek oka van. Nem olyan ami kihat az egesz eletere de oka van. Ennyit szerettem volna mondani.
De ez az en velemenyem amit a neurologus testverem meselt nekem meg kb amikor gyerekagyas voltam es beszelgettunk ilyenekrol. Nem kell ezzel egyeterteni. De engedtessek meg h en igy gondoljam
Akkor mashogy latjuk a dolgot, es ez igy van jol:) nem vagyunk egyformak, elfogadom, hogy mas a velemenyed.
Amugy en direkt megneztem a kepit meg a videokat a csajnak es nem tudom mirol beszeltek 8 honaposan mar reg allt a gyerek nagyon hamar maszott kuszott azert arrol nehez hazudni hiszen latszik a videoban szoval nem hiszem h fejlesztesre szorult az a kislany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!