Ehhez a babahoz kepest a tietek hol tartott 1 evesen?
Nezem egy ismert influencernek a vlogjait nagyon szeretem oket cuki a kislany a neger anyuka hokis apuka csaladrol van szo
Az a kislany a Nara mar 1 evesen minden ertett es mindent megcsinalt amit mondtak neki
A ti gyereketek hozza kepest milyen volt ennyi idos koraban?
Nem tudom kiirhatom e nevuket lehet akkor torlik a kerdest t..csi
De nem akarom oket bantani mert nagyon aranyos csalad csak nem tudom az en kislanyom kozel sincs olyan szinten mint az o gyerekuk pedig egyidosek
Az enyém ekkorra, már lediplomázott.
Kb. ennyire értelmes a kérdésed.
Nem ertem miert kell ilyen flegma valaszt adni.
Aggodom mert az en kislanyom kozel sincs olyan fejlettsegi szinten mint a Nara
Nincs mas baba a csaladban es a baratnoimnek se ezert itt erdeklodtem h olyan egy atlagos gyerek mint az a kislany? V o azert a tipikusan gyorsan fejlodok koze tartozik? V van okom aggodni?
Vagod h ez se konkretan a kerdesemre a valasz?!😃
Azt kerdeztem h ahhoz a kislanyhoz kepest hol tart(ott) fejlodesben a ti babatok amikor annyi idos volt mint o?
Miert nem lehet erre valaszolni nem ertem
Ja az a gyerek amelyik kb majdnem egy éves koráig csak feküdt mint egy fatuskó és egy csomóan kommentálták, hogy tuti autista. Miből lesz a cserebogár 😂 Szerintem semmi különleges nincs abban a gyerekben amennyit látok belőle úgy hogy nem követem a trashceleb anyját, az enyém sokkal előtte járt egyébként mindenben, hogy a kérdésre is válaszoljak de nem szoktam ezzel dicsekedni. Annak a kölyöknek a ritka bamba arcát mindig megcsodálom, ha feldobja az instagram és azt, hogy az anyja mennyit reklámoz vele illetve, hogy többnyire kilógnak a lábujjai elől a Zarás szandáljaiból 😅
Mellesleg ne az ilyenekhez meg másokhoz hasonlítgasd magad, nyugodj meg, hogy az anyja csak a jobb pillanatait teszi ki, ahogy nyekken a gyerek videózza is le és tök mindegy, hogy 3 hónap alatt egyszer csinálja meg amit kérnek tőle az kint lesz instán, hogy te szarul érezd magad.
Lehet h nem ugyanarrol beszelunk mert az a kislany 5 honaposan mar kuszott, nem fekudt mint egy fatusko 1 eves koraig.
De amugy ertem amit irsz... mindenki csak a jot osztja meg.
Amugy pont amitt kerdeztem es aggodom amit te is irtal h a te gyereked is elorebb jart nala de az enyem meg sokkal le van maradva hozza kepest
Pedig tuti hogy erről a gyerekről beszélek, valami youtube videó alatt is meg insta poszt alatt is írták, hogy a gyerek csak fekszik kifejezéstelen arccal a hátán és nem csinál semmit, utána az anyja gyorsan elvitte mindenféle fejlesztésre, gondolom az utóbbi miatt kupálódott ki a gyerek.
Az én gyerekem nem tudom hogy csinálja de mindig mindenben előbb járt a kortársainál, pont ezért nem is szeretem reklámozni mert nem szeretném ha miatta bárki rosszul érezné magát. A védőnő mondta rá, hogy kirívóan gyors gyerek de ez a jövőre nézve kb semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!