Mit tegyek, ha folyton sír a gyerek és kikészülök már lassan?
Egy perc nyugtom nincs 3 hónapja. Állandóan sír. Eleinte azért sírt, mert hasfájós volt, most meg azért sír, mert nem lehet napi 24 órát a karomba. Elkezd sírni és amikor közelítek hozzá, akkor elhallgat. Ha hátrébb lépek kettőt, már elkezd sírni. Úgy érzem magam komolyan mondom, mint egy sziámi iker, akik össze vannak nőve. Levegőt nem lehet venni nélküle, mert sír. Magamra kötni nem akarom, mert ugyanolyan, mintha a karomba lenne, hiába kötöm hátra. Fizikailag nem bírom 24 órát a hátamon cipelni. És folyton szopni akar, amit nem engedek neki, nem akarom, hogy nonstop cicin legyen. El akarok már régóta kezdeni edzeni, hogy végre emelt fővel járjak az utcán, és ne kullogva, de attól a gyerektől még pislogni se lehet. Igen, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen, de ha választani kell a fél óra alvás vagy a fél óra edzés között, akkor az alvást választom. Van segítségem meg minden, a férjem és anyám, a férjem csak munka után tud segíteni, anyám meg hétvégén, de én azzal a 2-3 órával nem vagyok kisegítve.
Sokszor elvesztem a kontrollt (leteszem és bezárom a szobába, és a ház legtávolabbi pontjába megyek, de így is hallom a sírást), ami miatt dühös vagyok magamra mégjobban.
Szeretem őt, de már unom, hogy folyton csak sír, legszívesebben elmennék és vissza se jönnék. Annak a gyereknek semmi nem jó, pedig igyekszem, legalábbis én úgy látom, hogy igyekszem. Sok mindent kipróbáltam már, zenére altatás, ritmusra lépés, hát és talpmasszázs, de csak ölbe vagy cicin van el, és egy perc nyugtom sincs tőle.
Meg persze egyet meg kell tanulni. Egy anya sose csinálja jól amit csinál. Ezért nem kell másokra hallgatni.
Ha sokat van ölben az a baj, miért kapatod fel? Ha sokat van le téve miért nem veszed fel? Ha cumisüvegből eteted mert az neked jobban megfelel miért nem szoptatod? Ha szoptatod és mérgelődsz miatta miért nem cumis üvegezel? Minek használ cumit? Miért nem használ cumit? Miért nem iszik még csőrös pohárból? Minek erőlteted még a csőrös poharat? Minek ilyen sűrűn pelenkázni, pazatolsz. Miért nem pelenkázod sűrűbben?
Minden baj, ha nem úgy csinálod ahogy más.szard le.
Alakíts ki mindent úgy a babával ahogy nektek jó és más ne szóljon bele. Apa se. Aki nincs 0-24 egy gyerek közelébe nem tudja, hogy milyen nehéz olyan közös nevezőt találni mindenben ami mindkettőtöknek megfelel.
Könnyű kívülről bele szólni.
Igaz, vigyük terápiára is kiáltsuk ki a gyerekeinket idiótának meg idegbetegnek minthogy foglalkozzunk velük és figyeljünk rájuk.
Mindenre megoldás egy jól hangzó nevű foglalkozás el is felejtettem.
Te selejt.
Ha valami baja van a gyereknek azt a gyárban baxtad el vagy félúton a nevelés nem klappol.
Érdekes, hogy azoknak az anyukáknak semmi baja a gyerekeiknek akik nem jelentik ki percenként hogy utálják, egy ördög, egy kibírhatatlan.
Túl kell lépni a lustaságon, a lenézésen, az önzésen és ha már van gyereked ne a lejáratásán fáradozz már most, hogy kevesebb gondod legyen hanem foglalkozz vele.
Ja, ja tudom. Te teljesen tökéletes vagy a gyereked hülye, mert..
*okos szöveg helye.*
Ki tudja mit találtok még ki rá,töltsd csak ki magadnak az okos szöveg helyet mindig, ha nem megy valami. Nem megy akkor beteg lehet csak, ennyi, hát nincs olyan hogy neked nem megy. Futáskórház.🙀
Szegény gyerekek, és tényleg elhiszitek a sok baromságot amit össze hordtok.mint a napfénnyel etető ügyvéd szülők. Csodálkoztak hogy éhen halt a gyerek és egész nap ordított. :'D
Nem, amúgy a csodálatos magyar eü. bszta el a gyereket már a várandósság alatt, az agyament szülesztési protokolljával pedig rátett egy jó nagy lapáttal az egészre. De persze ezt a világért sem szabad kimondani, szranyázgatni polkorektebb.
Kérdező esetén is kíváncsi lennék, milyen hatások (amiről nem tájékoztatták természetesen) érték a magzatot világra jöttéig. A semmitől nem lesz ilyen. És nem, anyucitól sem, akármennyire is jólesik egyeseknek ráfogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!