Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha folyton sír a...

Mit tegyek, ha folyton sír a gyerek és kikészülök már lassan?

Figyelt kérdés

Egy perc nyugtom nincs 3 hónapja. Állandóan sír. Eleinte azért sírt, mert hasfájós volt, most meg azért sír, mert nem lehet napi 24 órát a karomba. Elkezd sírni és amikor közelítek hozzá, akkor elhallgat. Ha hátrébb lépek kettőt, már elkezd sírni. Úgy érzem magam komolyan mondom, mint egy sziámi iker, akik össze vannak nőve. Levegőt nem lehet venni nélküle, mert sír. Magamra kötni nem akarom, mert ugyanolyan, mintha a karomba lenne, hiába kötöm hátra. Fizikailag nem bírom 24 órát a hátamon cipelni. És folyton szopni akar, amit nem engedek neki, nem akarom, hogy nonstop cicin legyen. El akarok már régóta kezdeni edzeni, hogy végre emelt fővel járjak az utcán, és ne kullogva, de attól a gyerektől még pislogni se lehet. Igen, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen, de ha választani kell a fél óra alvás vagy a fél óra edzés között, akkor az alvást választom. Van segítségem meg minden, a férjem és anyám, a férjem csak munka után tud segíteni, anyám meg hétvégén, de én azzal a 2-3 órával nem vagyok kisegítve.

Sokszor elvesztem a kontrollt (leteszem és bezárom a szobába, és a ház legtávolabbi pontjába megyek, de így is hallom a sírást), ami miatt dühös vagyok magamra mégjobban.

Szeretem őt, de már unom, hogy folyton csak sír, legszívesebben elmennék és vissza se jönnék. Annak a gyereknek semmi nem jó, pedig igyekszem, legalábbis én úgy látom, hogy igyekszem. Sok mindent kipróbáltam már, zenére altatás, ritmusra lépés, hát és talpmasszázs, de csak ölbe vagy cicin van el, és egy perc nyugtom sincs tőle.

2020. aug. 6. 09:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 anonim ***** válasza:
88%
Ennyi. Kis törődés
2020. aug. 7. 13:52
 122/129 anonim ***** válasza:
86%
Ügyes vagy kérdező! 😊 csak így tovább!
2020. aug. 7. 15:24
 123/129 anonim ***** válasza:
98%
Nahát. Lehet, hogy nagyon melege volt.
2020. aug. 7. 15:34
 124/129 anonim ***** válasza:
94%
Próbáld ki a pihenőszéket, én egyszerre max 10-15 percet hagyom benne (gerince miatt), így tudok normálisan enni, fürdeni, hajat mosni, más egyéb apróságokat.
2020. aug. 7. 16:32
 125/129 anonim ***** válasza:
36%
Szégyellem magam amiatt, hogy a női nemhez tartozok. Akárhogy is nézem, a nőknek, különösen az anyáknak össze kellene tartania, ehelyett becsmérelik meg szidják a másikat, csak mert nem szuperanya, és ha jobban megnézzük, senki nem az. A kérdezőnek szemmel láthatóan nem volt sikerélménye a babájával, nem tudta megnyugtatni, ettől kikészült. Erre jöttek itt nagyon sokan és pálcát törtek felette. Lett egy kis (vagy nem is olyan kicsi) sikerélménye, és már nem úgy beszél a gyerekéről, hogy ordít, hanem sír. Ti tudjátok mi az a depresszió? Tudjátok mit él át egy depressziós ember? Nem lát kiutat, valszeg ezért utasított el elvből mindent, "úgy sincs megoldás" alapon. Szánalmasok vagytok, hogy belerúgtok a másikba, holott semmit nem tudtok róla! Remélem itt mindenki szégyelli magát, aki kritizálta a másikat. Nem tudjátok, hogy mi játszódhatott le a kérdező agyában, nem tudjátok, milyen ingerek érték, milyen traumái voltak szülés alatt és szülés után. És hagyjuk ezt a "bezzeg én..." mentalitást! Az te vagy, más meg más.
2020. aug. 7. 16:37
 126/129 anonim ***** válasza:
81%
Én csak azt nem értem miért lettek lepontozva azok, akik tanácsot adtak saját tapasztalataikból?
2020. aug. 7. 17:42
 127/129 anonim ***** válasza:
93%
Változott a helyzet, hogy vagytok?
2020. aug. 9. 11:21
 128/129 anonim ***** válasza:
85%

Jajj de jó kérdező 🙂 akkor írok meg pár tippet amit az en kisfiam szeret, hátha beválik nálatok is.

Adamo hinta. De igazából bármilyen hinta jó. Van a játszótereken olyan amibe anya beülhet. Ha abban az oledbe veszed és kicsit hintaztok az is jó.

Gimnasztika labda. Felhasaltattam rá a babát és előre hatra gurigattam úgy, hogy közben a derekanal fogtam. Ez amúgy egy gyógytorna gyakorlat volt, de imádta. Már 2 hónapos kortól is lehet csinálni. Közben énekeltem, hogy hinta-palinta.

Ő nagyon szerette ha meséltem neki mesekönyvből. Lehasaltam melle. Hallgatta a hangom és nézegette a színes képeket.

Van egy olyan kockaja, aminek minden oldala más színű és mindenfele csörgő, meg színes címke van rá varrva meg ragoka. Azzal órákig is el volt egy nap(persze részletekben)

2020. aug. 10. 12:11
 129/129 anonim ***** válasza:

39-es, aha, a gyereknevelés nehézségeit csakis úgy lehet megoldani, hogy szétvered a gyereked fejét a falban.

Te is marha értelmes anyuka lehetsz. 🙃😉

2023. nov. 5. 17:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!