Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha folyton sír a...

Mit tegyek, ha folyton sír a gyerek és kikészülök már lassan?

Figyelt kérdés

Egy perc nyugtom nincs 3 hónapja. Állandóan sír. Eleinte azért sírt, mert hasfájós volt, most meg azért sír, mert nem lehet napi 24 órát a karomba. Elkezd sírni és amikor közelítek hozzá, akkor elhallgat. Ha hátrébb lépek kettőt, már elkezd sírni. Úgy érzem magam komolyan mondom, mint egy sziámi iker, akik össze vannak nőve. Levegőt nem lehet venni nélküle, mert sír. Magamra kötni nem akarom, mert ugyanolyan, mintha a karomba lenne, hiába kötöm hátra. Fizikailag nem bírom 24 órát a hátamon cipelni. És folyton szopni akar, amit nem engedek neki, nem akarom, hogy nonstop cicin legyen. El akarok már régóta kezdeni edzeni, hogy végre emelt fővel járjak az utcán, és ne kullogva, de attól a gyerektől még pislogni se lehet. Igen, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen, de ha választani kell a fél óra alvás vagy a fél óra edzés között, akkor az alvást választom. Van segítségem meg minden, a férjem és anyám, a férjem csak munka után tud segíteni, anyám meg hétvégén, de én azzal a 2-3 órával nem vagyok kisegítve.

Sokszor elvesztem a kontrollt (leteszem és bezárom a szobába, és a ház legtávolabbi pontjába megyek, de így is hallom a sírást), ami miatt dühös vagyok magamra mégjobban.

Szeretem őt, de már unom, hogy folyton csak sír, legszívesebben elmennék és vissza se jönnék. Annak a gyereknek semmi nem jó, pedig igyekszem, legalábbis én úgy látom, hogy igyekszem. Sok mindent kipróbáltam már, zenére altatás, ritmusra lépés, hát és talpmasszázs, de csak ölbe vagy cicin van el, és egy perc nyugtom sincs tőle.

2020. aug. 6. 09:06
 71/129 anonim ***** válasza:
97%
70 hat Ja. Mi pl 6 hónapig szexelni se tudtunk annyira fajt a gatsebem. Úgy néz ki, beleoltottek egy idegbe és jó sok idő volt, hogy egyáltalán khm kakilni tudjak fájdalom nélkül. De hat kinek mit dob a gép mert en meg soványabb vagyok, mint terhesseg előtt mégse lettem szuper szex istennő. Persze a mi példánk se normális, de nem nagyon tudtunk vele mit kezdeni. Ki kellett várni, hogy elmúljon.
2020. aug. 6. 13:17
 72/129 anonim ***** válasza:
78%
Undorító ahogy beszélsz szegény védtelen csöppségről. Tedd mellre igény szerint, öleld meg, kösd magadra kendőben, szeresd mindennél jobban. A baba ezzel jár, most az ő igényei a legfontosabbak mindenek előtt. Még 2-3 hónap és jobb lesz.
2020. aug. 6. 13:22
 73/129 A kérdező kommentje:

De nem akarom a gyereket bevinni tornára. Elég baj az, ha otthon hallgatom, ahogy sír, nem kell még idegenek társaságába is, hogy sírjon. Igen, én is erre gondoltam, hogy talán szétnyílt a hasizmom.

Rajtam is túlnő a gyerek gondozása, de nem olyan értelemben. Azzal egyáltalán nem lenne gond, ha csak akkor sírna, amikor éhes, vagy amikor picit nyűgösebb, vagy beteg. De amikor már hónapok óta rajtam lóg, és leteszem egy percre, már ordít, mint a fába szorult féreg, egy perc nyugtom nincs tőle, persze, hogy ki vagyok készülve.

Nekem meg eszembe jutott, hogy nem kíván. Régebben mindig kezdeményezett, most meg rám se nézne. Persze, hogy bajom van a kinézetemmel. Emellett ott van egy folyton síró csecsemő is. Mire lenne önbizalmam? A striáimra meg az alaktalan alakomra? Ezért is gondoltam arra, hogy edzek, legalább a házaséletem legyen rendben, ha már anyaként csődöt mondtam, de nem, nem, nem, mert bömböl. És igen, kössem magamra. Ha előre kötöm, nem tudok aerobikozni, ha hátra kötöm, akkor se, de akkor ugyanúgy bömböl, mert nem lát, és azért nem tudok úgy aerobikozni, hogy rajtam van, mert nem ilyen tingli-tangli torna, hanem ott ugrálás is van, meg fekvőtámasz, de tőle semmit nem lehet.

2020. aug. 6. 13:27
 74/129 A kérdező kommentje:
2-3 hónap alatt be is dilizhetek.
2020. aug. 6. 13:28
 75/129 anonim ***** válasza:
69%
Ne legyen már fontosabb a szex a 3 hónapos gyerekednél. Egy nőnek vannak bizonyos életszakaszai, most nem a szexistennő szakaszban vagy, ezt meg kéne érteni. Majd eljön az idő, hogy tudsz tornázni és kocka hasat növeszteni. Ennyire nem kéne bele betegedned a kinézetedbe, mert azon pörögsz folyamatosan.
2020. aug. 6. 13:33
 76/129 anonim ***** válasza:
87%

A férjeddel való gondot, meg kell előznie annak, hogy a kisbabával próbálsz meg kialakítani egy olyan napi rendet ami élhető számodra is meg a kisbabának is.

Nagyon sok ötletet mondtunk neked szépen is csúnyán is.

De!

Azzal nem fogsz tudni mit kezdeni, hogy a gyerek ragaszkodik hozzád, hiszen te vagy az anyja.

Lehet, hogy nem elég jó a tejed és azért sír mert éhes, próbálkozni kell, hogy mi lehet a baja.

Nem is kell , hogy rajtad legyen aerobik közben elég, próbáld meg, hogy úgy rakod, hogy lát és hallja a hangod.

Egy kisbabát, de megnyugtatlak egy kisgyereket is szinte egész nap szórakoztatni kell.

Később annyival könnyebb, hogy el van mondjuk 10-30 perc közötti időt.

Ahogy írod, hogy a házaséleted legyen rendben ha már szar anya vagy, ennek szerintem pont fordítva kéne mennie az elején.

Hozd ki magadból a legtöbbet, mint anya és utána legyél jó feleség.

Megy egyszerre de adj időt magadnak is meg a gyereknek is és férjednek is.

Beszéljétek meg.

Lehet, hogy egy tök más dolog miatt nem közeledik hozzád, ami mondjuk az, hogy idegben vagy egész nap.

Így akármennyire feszes a cicid vagy a feneked, senki emberfia nem kíván meg, mert a férfiak ezt a hisztis idegbetegséget gyűlölik.

2020. aug. 6. 13:37
 77/129 anonim ***** válasza:
99%
En azt nem ertem, miért nem hagyod az apjára heti 1-2x és mész aerobikozni? En is járok edzeni, ráadásul evezek. Nyilván nem viszem a babát. Heti 2x2 órát kibír nélkülem. En is kikapcsolok, meg ő is jó kezekben van. Általában mamaval mert az apjával együtt edzunk.
2020. aug. 6. 13:37
 78/129 anonim ***** válasza:
72%
Nincs lehetetlen csak tehetetlen. Van maminbaba. Ha szégyenled a saját gyereked mások előtt csinálhatod otthon is. Ha már ennyire bele vagy buzulva, hogy jajj a te jó kis alakod. Amúgy azt nem hiszem el hogy felkötve is ordít. Akkor valamit nem jól csinálsz. Az enyém úgy alszik míg én tornázok mint a bunda
2020. aug. 6. 13:38
 79/129 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk nem értem, ha ennyire rá vagy kattanva az alakodra, miért nem figyeltél oda terhesen? Le lehet pontozni, de nem kellett volna meghízni. Genetikailag hízékony vagyok, mégse híztam el egyikbterhességnél sem, pedig nem tornáztam, szimplán odafigyeltem az étkezésre. Most sem kell ugrabugrálnod, normális étkezés és nagy séták a babával.
2020. aug. 6. 13:51
 80/129 anonim ***** válasza:
92%
keresd a kifogásokat kérdező. még nem elég rossz neked. majd ha az lesz, megoldod a problémáidat
2020. aug. 6. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!