Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Miért csak akkor tudok fogyni...

Miért csak akkor tudok fogyni ha nem eszem szénhidrátot?

Figyelt kérdés

Próbáltam a kalóriaszámitast, a 160 grammos ch diétát, de csak az jött be ha nem ettem szénhidrátot.

Mindenhol azt hallani hogy lehet enni meg nem kell félni tőle, mégse igaz rám. Ezek mellett egyébként biciklizek egy órát ami tényleg intenzív.

Jó így nekem igazából csak kiváncsi lennék rá hogy mi az oka.

Mondjuk mindenki mast mond, kicsit összeesküvés elmélet de így össze zavarjak az embert hogy vegye meg a sok hulyeseget. Meg gondolom azt mondjak a fogyókúrázóknak amit hallani akarnak.

Régen 20 kilót dobtam le hogy nem ettem ch-t, kalóriát nem szamoltam soha, most meg nem is jött be pedig mindent beírtam még többet is..

2021. júl. 15. 00:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
47%
Az emberek még mindig a leggazabb diétás oldalakról tájékozódnak, azért hiszik azt, hogy a szénhidrát miatt hiznak.
2021. júl. 17. 09:26
 22/80 anonim ***** válasza:
68%
Az emberek sokan még mindig ősrégi, elavult elméletek alapjàn tájékozódnak.
2021. júl. 17. 13:52
 23/80 anonim ***** válasza:
Kérdező, keress rá a szénhidrát anyagcsere zavar kifejezésre. Így Választ kaphatsz a kérdésedre.
2021. júl. 17. 13:55
 24/80 anonim ***** válasza:

Rákerestem. Kérlek idézd, hol írják, hogy ugyanakkora kalória bevitel esetén, alacsonyabb ch bevitellel jobban lehet fogyni.

2021. júl. 17. 17:31
 25/80 anonim ***** válasza:
67%

24. A te tudatlanságodat neked kéne orvosolni. Kicsit gondolkozz és rájössz, hogy miért könnyebb így fogyni.

Ha valakinek szénhidrát anyagcsere problémája van, nehezebben fogy általánosan ajánlott ch alapú étrend mellett. Természetesen állapotfüggő a dolog. De ilyenkor sokkal egyszerűbb a ch- t csökkenteni, mint a végtelenségig megvonni az energiabevitelt, kvázi éhezni- koplalni, emellett mozogni, és így próbálkozni fogyással.

2021. júl. 17. 18:01
 26/80 anonim ***** válasza:
11%

"Ha valakinek szénhidrát anyagcsere problémája van, nehezebben fogy általánosan ajánlott ch alapú étrend mellett."

És ennek mi az oka? Nem én vagyok tudatlan, hanem marhaság az egész. De kérlek fogalmazd meg a magyarázatot, had tanuljak. :)

2021. júl. 17. 20:23
 27/80 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagyok a tanárod, hogy én magyarázzam el. Az ok egyszerű: inzulintúltermelés. Nézz utána, vagy élj tovább tudatlanságban.
2021. júl. 17. 22:03
 28/80 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek. Az én testem, én azt tapasztaltam, hogy hiába vagyok kalória deficitben, ha szénhidrátot ettem aznap akkor megáll a fogyás. Ha nem eszek akkor megy lefele. Igen próbáltam a kalóriát de nem valt be. Több helyen is tanácsot kertem, volt hogy emeltem volt hogy csokkentettem de csak hiztam. Haromharmad Peti videóit kívülről fujom.. (habár Kiss virág világbajnok testépítő o is folyamatosan azt szajkózza hogy ne egyunk ch-t) biztos lehet fogyni deficitben, igazából logikus, kevesebb kaja több mozgas. De mivel nem működött ezért kérdeztem ra itt. természetesen a Norbi cuccait nem veszem meg és nem követem a hulyesegeit meg tudom hogy nem rossz minden ch. Ezekkel tisztában vsgyok. Illetve igen van ch a zöldségben de kb elenyésző. Most bármilyen fagyasztott zöldséget ha megfozok natúr csirkemellel nem megyek a falnak annyi ch-tol.
2021. júl. 17. 22:33
 29/80 anonim ***** válasza:
69%
28. Nyugi én is ezt tapasztalom, csak ch szegêny étrenddel tudok fogyni, és ezzel êrzem jól magam. Ez van. Azt edd ami neked jó, én is azt teszem. Akinek meg az jön be, az számolgassa/ csökkentgesse a kalóriákat. Ennyi.
2021. júl. 17. 22:59
 30/80 anonim ***** válasza:
7%

"Igen próbáltam a kalóriát de nem valt be."

Tessék? Mit próbáltál egész pontosan?

"biztos lehet fogyni deficitben"

??? Csak úgy lehet fogyni.

"

habár Kiss virág világbajnok testépítő o is folyamatosan azt szajkózza hogy ne egyunk ch-t"

És hivatkozik is valamilyen tanulmányra vagy mire alapozza ezt? Más testépítő és táplálkozás tudományi szakember meg teljesen mást mond.

Azért nem magyarázod el, mert te magad sem érted? :)

Az inzulin túltermelése nem okoz hízást. Ha kalória többletben vagy, akkor hízol. Persze kalóriatöbletben is előfordulhat inzulintúltermelés, csak érteni kellene az ok-okozati összefüggéseket.

Senki nem mondta hogy számolgatni kell bármit is. Az a baj, hogy azt nem veszed észre, hogy a ch csökkentéssel egyidőben a kalória beviteledet is csökkented. Ha nem direkt a kalóriákat számolod, akkor is.

2021. júl. 17. 23:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!