A nyers máj paleonak számít? Sózva, zöldségekkel?
Ahm, pardon. Előző vagyok. Helyesbítek. A nyers fogyasztásra kerülő sertéshús trichinella vizsgálata elvileg kötelező.
A vizsgálat 70-85 %os pontosságot ad, mert elképzelhető, hogy a kiválasztott részben nincsenek lárvák.
Szóval ha ehhez hozzáveszem, hogy az állat fertőződéséhez kell egy bizonyos életszituáció (döglött macska, vagy patkány), akkor az ember fertőződésének esélye viszonylag kicsi, de nem kizárható.
Élő állaton sajnos nem lehet látni a fertőzést.
Fúúúj
Aujeszky betegség az megvan hogy mi?
ja még a nyers agy is kivaló
éljenek a prionok
basszus :)
Ja és épp keresett a minap a NÉHIB auditort jelentkezz szerintem sejtem hogy ki vagy :)
tisztelem a véleményed de ne egyél nyers húst ;)
Ahh, egyelőre no NÉBIH. Még.. van egy vizsgám élelmiszermérnök szakon, nem tudok dolgozni és tanulni is egyszerre. Béna vagyok, biztos a nyers hús miatt.
Aujeszky csak kutyákra (tanán macskákra?) veszélyes.
Nyers velőt nem nyersen ettem, hozzá ütöttem tojást és picit átsütöttem. Az túlzás hogy át, de az is túlzás hogy nyers. És jó, igazából rá kéne szokni a belsőségevésre (most nyerstől függetlenül).
Megfőztem életem első csülkös körömpörköltjét. Nagyon nem nyers, de nagyon ízletes, és gondolom a kis kollagén túltengés jó az ízületeknek. Azt mondják..
Még mit is írnék.. németek mett néven ha minden igaz, esznek nyers sertést mint máshol a bifsztek, ott 'porksztek'. :)
Aki nagyon vigyázni akar magára, az tényleg ne nyershúsozzon, legalábbis úgy ellenőriztesse le a húst, hogy ne legyen benne parazita mert tényleg megbetegítő egy trichinellás fertőzött hús, és az van a vizsgálattal, hogy csak egy mintát vesznek, elméletileg a minta lehet negatív, de az állatban máshol mégis lehetnek paraziták. Ez van.
Na jó. Végig olvastam itt mindent, lehet h kár volt, mert úgy érzem h az IQ pontjaim leestek vagy 20-at.
Jól értettem, hogy szerinted a védőoltások károsak? Hogy nincs evolúcióelmélet? Tényleg azt gondolod, hogy a nyers hústól csak azok betegednek meg akiknek szar az immunrendszerük? Bocsánat, h ezt mondom, de attól még h elvégeztél 1 egyetemet, rohadtul el vagy tévedve a világban és túlságosan sok összeesküvés elméletet olvasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!