Csak én látom így? (paleó)
Na, akkor ezért.
Én úgy látom mindig a kérdésre válaszolok. Esetleg véletlen nem veszi észre az ember, hogy egy fogyasztószeres kérdésre nem az a válasz, hogy "5900 forint, Romániából kell rendelni" hanem hogy hiába vesz ilyet, csak becsapás és semmit nem fog fogyni.
Ez pontosan az értelmes válasz a kérdésre, és sokszor van olyan kérdés, ami eleve rosszul van feltéve.
Nekem nem vagy szimpatikus és nem is leszel. :D
Egyetértek a paleóval, de ahogy itt fröcsögsz... unalmas... nem csoda, ha az emberek nem akarnak átállni rá itt és nem is érdekli őket...
Milyen jó szerencse, hogy közel 6-7 milliárd ember unszimpátiája, esetleg potenciális szimpátiája olyannyira nem tud érdekelni.
De amíg én vagyok az egyik, aki veszi a fáradságot és a sok nem túlságosan okosnak elmondja amit tudniuk kell, hogy esetleg, egy minimális esélyük legyen arra, hogy ne az intenzív osztályon kössenek ki leállt szívvel, hanem kezdetnek lefogyhassanak, esetleg megkíméljék magukat egészen elkerülhető betegségektől, addig kritizálás helyett elfogadom a segítséget is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!