Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Kezdő paleo-s, pár kérdés?!?!?

Kezdő paleo-s, pár kérdés?!?!?

Figyelt kérdés

Ebédre eddig sütőben sütött csirkemellet mindenféle olaj meg fűszer nélkül készítettem, mellé főtt és párol zöldségeket ettem.

Ugyanez mehet akár reggelire és vacsorára is? Vagy vacsira valami könnyebb kéne?

Vitaminokat, és vasat szedhetek a diéta mellett?

A kész felvágottak is mehetnek?

2013. jan. 15. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a csirke + zöldség mehet akármikor. Én reggelire kolbászt,kocsonyát,zöldségeket és gyümölcsöt eszem attól függően hogy mikor mi van itthon. Én csak magnézium-kalcium-D3 vitamint szedek,de szerintem mehet bármi csak figyelj arra hogy ne túl nagy dózisú legyen mert a vitamindús ételekkel is számolni kell. Felvágottat (pl parizert,gépsonkát) ne egyél,hús alig van benne viszont ízfokozó meg mesterséges cucc annál inkább :)
2013. jan. 15. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
65%

Ha Te szereted fűszerek nélkül, jó étvágyat hozzá.

Lehet pótolni vitaminokat, vasat, de általában a gabonafogyasztóknak van vashiányuk. Omega3 zsírsavat vagy halat érdemes fogyasztani, C és D vitamint. Ezeket nem a paleó miatt, minden embernek elsősorban ezekre az anyagokra szüksége lehet táplálék kiegészítésként. Nem vagyunk eleget napon (d-vitamin hiány) ha eszünk is elég zöldséget, alacsonyabb a c-vitamin tartalmuk. Halat nem eszünk eleget.

2013. jan. 15. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, nem kötekedésből írom, de nekem ez egy kicsit zsírszegénynek tűnik. Kedves Kérdező, szerintem nyugodtan használj valamilyen zsiradékot a csirkemellhez, pl kókuszzsírt vagy amit szeretsz. A felvágottakból csak a legjobb minőségűeket vedd meg, vitaminokat nyugodtan szedhetsz.
2013. jan. 16. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!