A nyers máj paleonak számít? Sózva, zöldségekkel?
na jó, itt hagyjuk abba
nem vagyok hajlandó olyan emberrel vitatkozni, aki egyetlen egy egyetem vagy főiskola közelében volt, és ilyen orbitális hülyeségeket hangoztat...
Eddig sem vitáztál. Kinyilatkoztattad az álláspontodat, én pedig leírtam, hogy nem értek egyet vele.
Vita lett volna, ha valami érdemi érved is van. A tankönyvek nem érvek, hanem információhordozók. Az információk minősége változó, tankönyvekben is írnak butaságokat.
Te sarkítod ki a "dolgokat", ha ennyire "paleó" akarsz lenni akkor állj sorba mamutért!
Félretéve a viccet.
Ha belegondolsz miért lett a 35 éves átlagéletkorból majd kétszer annyi. Azért mert a szervezet alkalmazkodott a körülményekhez. (a jobb körülményekhez).
Valószínűleg kevesebben haltak meg azáltal, hogy nem férges nyers húst ettek harmadnaposan (kicsit összerothadva, legyek által beköpve), hanem tartósítottat (sült, füstölt, stb.). Arról nem is beszélve amit Te írtál a nagyüzemi állattartásról.
És ez csak egy dolog, gondold végig mennyi tényező változott meg azóta. Szóval ez nem csak a nyers húsról szól.
Kedves kérdező kárvolt eddig is hozzászólnom, nem vagy vitapartner, saját magad cáfolod.
Röviden TROLL vagy!
Nem hiszem, hogy igazad lenne.
Milyen körülményekhez alkalmazkodott volna a szervezetünk?
A betegségeket te alkalmazkodásnak nevezed? Az elhízás, szép alkalmazkodás. Autoimmun betegségek, ez aztán az adaptáció :D
Sosem volt 35 év az átlagéletkor, csak ha a gyermekhalandóságot beleszámítod a régi időkben. Jaa, a gyerekek nem képesek védekezni, ez aztán nagy dolog :)
Ki hal meg attól, hogy férges nyers húst eszik? Azt tudtad, hogy autoimmun betegségekben a bélférgek tüneti kezelést nyújthatnak?
Az ember sosem evett döghúst, a racemizálódott fehérjéket nem bírja a szervezetünk. Ez ma divatos, a sütés-füstölés korában. És persze a sajtrohasztás korában.
Szerintem inkább a te válaszaid tűnnek trollkodásnak.. nem írsz konkrétumokat, csak nonszensz dolgokat, amiket az állításaid szintjén én meg is cáfolok, változtathatnál a nézőpontodon is.
Kedves Kérdező!
Syerintem teljesen igazad van, végre valaki magyarázatot tud adni az eddigi kételyeimre! Éreztem én hogy valami nincs itt rendben a rendszerben, de sose eszembe nem jutott volna hogy a kajában keressem a turpisságot. És mekkora etetés! Kajáltatják az emberekkel a moslékot, akik a kórházban kötnek ki ingyen ellátásra. Hogy hol van ebben az üzlet? Hát ott már gyakorlatilag intravénásan tömnek a lakosságba amit csak akarnak, el nem szabad hinni egyetlen egy orvosság összetevői felsorolását sem!
A paleolitkoriak, ők bezzeg értettek hozzá! Semmi herce-hurca, le kell szedni az állatot, bibelődni sem kell, csak egyből nekiesni és meg is van. Aki nem birta, azt a természetes kiválasztódás úgyis kirostázta. Javaslom, menjünk vissza az akkori életmódhoz, ne csak a kaját hozzuk vissza a divatba. A saját kezűleg varrott eredeti marhabőr kabát biztos jobban melegit mint ezek az átkozott műszálas vackok, mindig is fáztam bennük. Dolgozni se kell, hiszen nekik se volt munkájuk, mégis eléldegéltek. Uccu is ki a Bakonyba barlangot keresni mielőtt túl hideg lesz, még elfoglalják az legjobb helyeket! Nem is rossz, nem kell rezsit fizetni és anno a tűzzel melegités volt, nem kell ide a gázégetés, még berobban, szivárog, lassan mérgezi meg a házat. Hihetelen hogy eddig nem láttam ezt eddig át, holnap fel is mondom a bérleti szerződést...
Igazából még ha az iróniát kiveszed belőle, akkor is nagy igazságot írsz.
Vajon nem hiányozna, hogy jó kis védőoltás után autoimmun beteg legyen valaki?
Nem hiányozna a bankból a végrehajtó, kilakoltatna.. és nézné hogy mi van, barlang? :D
Tetszik az ötlet, a társadalomból való kiszakadás jó cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!