A paleo diéta nem jár együtt hiánybetegségekkel?
Figyelt kérdés
Előrebocsátom: nem vagyok szakértő a témában, de nagyon régóta vannak problémák a gyomrommal és sok kisebb egészségügyi gondom, mivel (egy nyombélgyulladást leszámítva) semmit nem mutattak ki, ezért arra gondolok,h vmilyen ételt nem bír a szervezetem, most kísérletezgetek és olvasgatok. az orvosok meg szokás szerint semmire nme jönnek rá, bár Magyarországon ez nem meglepő. olvastam a paleóról is felmerült bennem a kérdés,h ha vki nem eszik tejtermékeket, akkor pl. nem lesz kalciumhiánya? jó lenne, ha olyanok írnának, akik értenek a témához.2014. febr. 17. 10:30
51/54 anonim válasza:
"akkor gondolj bele abba, hogy Ázsiában (Indonézia, Tájföld) gyakorlatilag mindenki laktózérzékeny és NEM FOGYASZT TEJTERMÉKEL semennyit! "
Ezen én is ledöbbentem :D voltam kint Mongóliában, és csak lestem, hogy mit esznek ott azok a szegény emberek, ahol a fű se nő, szó szerint :DDD
Húst egészen biztosan, bogyókat-magvakat egészen biztosan, de ők szerintem tejtermékeket is fogyasztanak, mindent, amit úgymond egy állat képes adni magából.
52/54 anonim válasza:
Igen, írtam is mely országokra gondoltam és igen vannak kivételek...Pl. Mongolia, de India is kivétel ott sok tej fogy.
Indonézia, Tájföld ahol nem isznak tejet
53/54 anonim válasza:
Thaiföldieknek nincs is erős csontjuk, látszik. (thai boxolók bármit szétrúgnak, biztos hiányzik nekik a tej és a kalcium)
54/54 anonim válasza:
Olyan felismeréseket veszek észre, amiket eddig még soha. (közben jókat röhögök a kommenteken.) xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!