Testépítés és diéta lehetséges a kettő együtt? (alább kifejtve)
Rendszeresen gyúrok még mindig tömegnövelek a szálkásítás odébb van. Van egy kis pocakom ha nem is bendő de zavaró. Kockás hasat szeretnék de ez hogy valósulhat meg tömegnövelés közben napi több mint 6000 bevitt kalóira mellett? Igaz egy 2-2,5 órás súlyzós edzésen legalább ennyit fel is használok de még sincs fogyás. Nálam a hagyományos fogyókúrás étrend szóba sem jöhet hiszen egy reggeli pirítossal meg két maroknyi párolt zöldséggel kb 10 perc után ájultan esnék össze a súlyzók alatt. Nélkülözhetetlen a bőséges szénhidrát és fehérje bevitel ezzel párhuzamosan viszont nem tudok fogyni... Igaz h izmosodok de a pocakom továbbra is megmarad még a napi 200-250 hasizom gyakorlatok ellenére is.
Valami ötlet arra h hogyan lehetne tömegnövelni és fogyni egyszerre?
Köszi a választ az tény h nem jár súlycsökkenéssel hisz én is fogytam valamennyit persze és mégis 110 kiló vagyok. 1 éve semmi izmom nem volt csak háj rajtam és akkor voltam 90. Mostmár alig van rajtam fölösleg csak a pocakomtól nem tudok megszabadulni...
Az L-karnitinben én csalódtam legalább is nem vettem észre h lenne bármi haszna.. lehet h a gének.. majd nézek valami más szert.
Szedni én sem szedek semmi baromságot csak fehérjét és amino savat. Hisz ezek nélkülözhetetlenek az izomépítéshez. De mást nem.
Nem véletlenül van a tömegelés és szálkásítás elkülönítve...
Lehet egyszerre is a kettőt csak akkor ne várj túl nagy eredményt, mert az izomnöveléshez kevés lesz a kaja a fogyáshoz meg sok...
Ha nagyon zsírosodsz tömegnöveléskor, akkor túl sok szénhidrátot viszel be, meg kell találni a megfelelő mennyiséget, ahol még gyarapodik a testsúlyod és megmarad az izomtömeged, de kevésbé zsírosodsz. Ez alkat kérdése is, hogy milyen vagy alapból, szálkás, hízékony fajta.
Nem fog lemenni tömegnöveléskor. Nézd a profikat, tömegeléskor mint egy hízómalac úgy néznek ki, aztán öt hónap után versenyen......meseszerűen. ;-)
Szálkásítás megkezdésekor hétről hétre fokozatosan kell csökkenteni a bevitt ch-t, és magasabb fehérjére kell átálni nagyon folyadékbevitel mellett, hogy megtartsd az izomtömeget. /a magas folyadék csak a vesevédelem miatt szükséges, és csak akkor ha megnövelted a fehérjebeivtelt/
Az edzésen kezdőknek nincs értelme változtatni.
Ha lejön rólad a zsír, előjönnek a kockák ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!