Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » A paleo diéta nem jár együtt...

A paleo diéta nem jár együtt hiánybetegségekkel?

Figyelt kérdés
Előrebocsátom: nem vagyok szakértő a témában, de nagyon régóta vannak problémák a gyomrommal és sok kisebb egészségügyi gondom, mivel (egy nyombélgyulladást leszámítva) semmit nem mutattak ki, ezért arra gondolok,h vmilyen ételt nem bír a szervezetem, most kísérletezgetek és olvasgatok. az orvosok meg szokás szerint semmire nme jönnek rá, bár Magyarországon ez nem meglepő. olvastam a paleóról is felmerült bennem a kérdés,h ha vki nem eszik tejtermékeket, akkor pl. nem lesz kalciumhiánya? jó lenne, ha olyanok írnának, akik értenek a témához.

2014. febr. 17. 10:30
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
71%

Napi 60 mg kalcium bemegy így is, úgy is.

Ez már bőven elég, ha maga a kalcium anyagcsere rendben van. Ha nincs rendben 1000 mg is csak az erek felára fog kiválni.. Ezt jól mutatja a tejtermékekben gazdag nyugati táplálkozás is.

2014. febr. 17. 22:20
 42/54 anonim ***** válasza:
29%

Az, hogy én mit tudok a betegségekről, és a táplálkozásról azt nem tudhatod, és főleg nem is fogod itt megtudni pár mondatomból.

Te itt tudsz érvényesülni, ahogy látom, és ez elég egyértelmű, elég csak ránéznem a kérdésekre, és az 5-10 oldalas regényeid már ott szerepelnek az első hozzászólók közt..

Tehát nagyon ráérős is vagy a mindennapjaidban.

Véletlenül nem nyilas csillagjegyű vagy? Azok ilyen arrogáns, fölényeskedő természetűek.

Téged is megtudlak ítélni, ebből a pár szóváltásból.

Ítélkezni, lenézni a másikat nem szép dolog.. majd rájössz ezekre később talán.. vagy nem.

Ja, és nem, nem szándékoztam személyeskedni. Nem akarok veled semmilyen személyes kontaktba lépni, ezek után meg főleg nem...

2014. febr. 17. 22:26
 43/54 anonim ***** válasza:
20%

.Miss_Dominancia. : Hagyjad, Minimoris, vagyis régebbi nevén, táplálkozásharcműves, aczél, oedipus.. hát sok neve volt már... csak mindig újat csinál, mert már annyira kiutálják mindenhonnan, meg kitudja milyen neműekkel írkál, hogy mindig letiltják. :D

Na, ő neki ilyen bunkó természete van, ne is vitatkozz vele.

2014. febr. 17. 22:33
 44/54 anonim ***** válasza:
De saját magammal még én sem írogatok.
2014. febr. 17. 22:52
 45/54 anonim ***** válasza:
0%
Na ugye, nem cáfoltad meg önmagadat tápihápi tacsiművész úr.
2014. febr. 17. 23:02
 46/54 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen össze-vissza írogatsz, és ez a paleoellenesség teljesen felesleges.

Az egész betegségipar paleoellenes, nem kellesz még te is. Van orvosod, annak vannak kollegái, eleget rombolnak ők.

Téged is betegen tartanak. És te nyomatod az antipaleo demagóg szövegeket. Ennek értelme is van, vagy csak velem akarsz vitatkozni?

2014. febr. 17. 23:07
 47/54 anonim ***** válasza:
0%

Ilyennel nem érdemes vitatkozni, mint te.

Majd olyannal fogok, aki vonzódik is a nőkhöz, annak majd lesz értelme.

2014. febr. 17. 23:14
 48/54 nagyontamas ***** válasza:
100%

Foglalkozik még valaki a kérdéssel, vagy csak a személyeskedés megy?

Kedves kérdező, saját tapasztalatomat mondom. Több mint egy éve paleózom, nincs semmilyen hiánybetegségem.

Viszont rendeződött a vérnyomásom, javult a vércukorszintem, és megszabadultan 14 kg súlyfeleslegtől. Minden nap eszem tojást és a laboreredményem szerint kiváló a koleszterin szintem. Azért ezeket sorolom, mert ezek az adatok mind méréseken alapulnak. Az, hogy jobban alszom, jobb a közérzeten szubjektív dolgok. Tanácsként csak annyit, hogy olvass utána a paleónak és, ha látsz benne fantáziát, próbáld ki. Váljék egészségedre!

2014. febr. 18. 09:39
 49/54 A kérdező kommentje:

"Foglalkozik még valaki a kérdéssel, vagy csak a személyeskedés megy?"

igen, én. mindennap megnézem, milyen válaszok érkeztek. a személyeskedés engem sem érdekel, és vki belekötött az egyik hozzászólóba,h regényeket ír. nos, engem nem érdekel, ha vki hosszú választ ír, sőt, az a jobb, ha hosszan el is magyarázza.

2014. febr. 18. 09:52
 50/54 Mi közöd Tőle ***** válasza:
79%

A Kalcium szerintem tized akkora mennyiségben is elégséges a szervezetnek, mint amennyiben propagálják manapság. D és K2 vitamin nélkül egyébként is komoly gondot okozhat, ha sokat viszünk be. Mit gondoltok, ugyan mért magas a Kalcium ajánlás? Valahogy csak el kell adni a tejes cuccokat... Ha ezzel nem propagálnák a tejfogyasztást, az visszavetné a fogyasztást erősen.

Az élelmiszer lobbi az nagyon kemény tud lenni, hasonlóan a gyógyszermaffiához, bár az utóbbi kétségtelenül erősebb.

Nem értek ehhez az egészhez egyébként én legalább bevállalom, de volt egy faszi aki bebizonyította és Nobel díjat is kapott érte, hogy a rákos sejtek metabolzimusa károsodott és csak a cukorból tudnak energiát nyerni. Ebből logikusan következik, hogy a lowcarb táplálkozás megállítja, lassítja a rák terjedését TERMÉSZETES úton.

Szubjektív véleményem, hogy súlyos betegeket lehetne gyógyítani ketogén paleóval és erőteljes mikro tápanyag pótlással.

2014. febr. 18. 23:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!