Nekem miért nem jött be a paleo?
Mindent betartottam fél évig, mégsem fogytam 1 dekát sem, pedig kalóriát is számoltam közben. 1500 kcal fölé sose mentem. Rendes étkezéssel meg havi 3-4 kg-t fogytam 1500 kcal mellett..
Emellett annyi epekövem lett a sok olajtól, zsírtól, hogy 1 hónapja megműtöttek, az arcom tiszta pattanásos lett és az érrendszerem is tönkrement! 1,5 éve tökéletes érhálózatom volt, jelenleg 72%-uk beszűkült és gyógyszert kell szednem életem végéig!
Elhittem az itteni válaszolóknak, hogy ez tényleg jó, már egyetemen is tanítják, aztán jól benéztem :(
A kérdésem igazából figyelemfelhívás. Ne higgyetek el mindent, amit itt írnak, mert nincs igazuk!
A viziten röhögtek rajtam az orvosok, amiért elhittem a paleót :(
Ne haragudj, de végigolvasva a kérdésedet és a válaszaidat, biztos vagyok benne, hogy hazudsz, az egészet csak kitaláltad. Hogy miért teszed, nem tudom, de hazudsz. Legalább normálisan kitaláltad volna a történetedet, de még arra is képtelen vagy.
Az mondod epeköved lett a sok olajtól, zsírtól, de saját bevallásod szerint csak sovány húsokat ettél, és az olivaolaj az összes hozzáadott zsíradék. Ez kevés zsírnak számít, nem soknak! Te nem paleóztál, hanem csak buta voltál.
"Ergo az egyetemeken azt tanítják, amit a gyógyszerlobbi meghatároz."
És ugye a kondenzcsíkok valójában ránk kiszórt mérgek? És Elvis sem halt meg csak hazament... :-D Éljenek az összeesküvéselméletek!
Lehet, hogy egy gyógyszeripari alkalmazott túlzottan ráért és elkezdett egy ilyen kis kitalált mesével próbálja az embereket eltántorítani a paleótól. Érdekes, nekem bejött, valamint a több tízezer éve élő embernek is. Pedig ugye akkoriban még nem voltak a húsipar által mérgezett húsok, mert kizárólag 0,1% zsírtartalmú light mamutok és medvék rohangáltak szanaszét.
A lényeg, hogy elég sok butaságot sikerült olvasnom ebben a topikban, ami elvett mintegy 15 percet az életemből! A 72%-osan beszűkült elméjű jól fizetett, 45 éves gyógyszerlobbistának meg csókoltatom a felmenőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!