Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Nekem miért nem jött be a paleo?

Nekem miért nem jött be a paleo?

Figyelt kérdés

Mindent betartottam fél évig, mégsem fogytam 1 dekát sem, pedig kalóriát is számoltam közben. 1500 kcal fölé sose mentem. Rendes étkezéssel meg havi 3-4 kg-t fogytam 1500 kcal mellett..

Emellett annyi epekövem lett a sok olajtól, zsírtól, hogy 1 hónapja megműtöttek, az arcom tiszta pattanásos lett és az érrendszerem is tönkrement! 1,5 éve tökéletes érhálózatom volt, jelenleg 72%-uk beszűkült és gyógyszert kell szednem életem végéig!

Elhittem az itteni válaszolóknak, hogy ez tényleg jó, már egyetemen is tanítják, aztán jól benéztem :(

A kérdésem igazából figyelemfelhívás. Ne higgyetek el mindent, amit itt írnak, mert nincs igazuk!

A viziten röhögtek rajtam az orvosok, amiért elhittem a paleót :(

2013. júl. 25. 21:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
37%

Olvastam, miket ettél a paleóban. Ez minden, csak nem sok zsír, bizonyos mennyiségű zsírra feltétlenül szüksége van a testnek, korábban mindenképpen elégtelen mennyiséget vittél be. A zsíranyagcseréddel vagy mivel pedig valami nagy baj lehet :( Pár fogyózó tinit kivéve szerintem szinte senki nem eszik ennél kevesebb zsírt...

#36: Táplálkozás terén sajna nem elég a logika, nagyon trükkös folyamatok vannak, az emberek pedig különbözőképpen tudnak reagálni ugyanarra. Amúgy simán lehet fogyni attól, ha az ember gyakorlatilag kanállal eszi a zsírt, nyilván nem mindenkinek jó és működőképes ez, de van, akinek igen.

2013. júl. 26. 15:12
 52/78 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező!

Tegnap 11:11-kor írod: ..."12 évesen meghíztam 137 kg-ra, majd lefogytam 93-ra, de nem paleoval"

1. Szerintem a te érfalaid már akkor tönkrementek, és már akkor leírta neked mind a 8 orvos, hogy a túlzottan zsíros, olajos kajáktól ment tönkre az egészséged

2. Ha akkor sikerült kb. 50 kg-ot leadnod, de nem paleoval, akkor a további fogyást is nem azzal a módszerrel kellett volna folytatnod???

Különösen, hogy a paleoról már 1-2 hónap alatt is láttad, láthattad volna, hogy nálad nem működik!!!

Szóval én elhiszem, hogy most haragszol a világra, haragszol mindenkire, csak hát lásd be, hogy te sem álltál saját egészséged megőrzésének érdekében a helyzet magaslatán.

Először:

- amikor képes voltál mintegy 140 kg-ra felhízlalni magad,

- másodszor, amikor olyan fogyókúrát erőltettél fél évig, ami nálad nem működött annak ellenére, hogy van már a kezedben egy módi, ami megszabadított közel 50 kg-tól,

- harmadszor, hogy még mindig mindenki másban keresed a hibát, csak egyes egyedül te vagy a hibátlan és az áldozat

Szóval addig, amíg legalább önmagadban el nem ismered, mikor, hol, miben hibáztál saját egészséged elrontása terén, addig semmi sem fog az életedben alapjaiban változni, mert a legközelebbi alkalommal ismételten percek alatt lehetsz újból 140-160 kg.

Mindegy, majd akkor is találsz te bűnbakot magad helyett, de az már a te bajod lesz!

2013. júl. 27. 07:41
 53/78 anonim ***** válasza:
50%

Az 52-es válaszoló tökéletesen leírta, amit én is akartam.

Egyetértek minden szavával.

2013. júl. 27. 08:06
 54/78 anonim ***** válasza:

Én nem paleózok, de az 52-es tutira leírt mindent.

Szóval ez az egész egy lejárató kampány vagy csak túl hosszú a nyári szünet...

2013. júl. 27. 10:42
 55/78 anonim ***** válasza:
93%

Ne haragudj, de ha anyukád az egészségügyben dolgozik, akkor mért nem akadályozta meg, hogy a 12 éves lánya 130+ kilóra hízzon? Ez rengeteg túlysúly. Ennyire nem törődnek veled otthon? Számomra ez az egyik leghihetetlenebb ebben a történetben.

Hát, eddig hittem neked, de ahogy az előző válaszolók is rávilágítanak, töb helyen is sántít a történeted...

2013. júl. 27. 10:54
 56/78 anonim ***** válasza:
28%

Egy lusta disznó vagy kérdező, a vályútól arrébb löknél egy kifejlett anyakocát, csak hogy moslékkal megtömhesd azt a feneketlen bendődet, aztán meg a paleolit táplálkozást kritizálod, amikor már gyerekkorodban is féltek tőled az osztálytársaid, hogy egyszer csak felfalod őket!

Bújjál már el!

2013. júl. 28. 13:13
 57/78 anonim ***** válasza:
65%
ott ment tönkre a szervezeted, amikor felhíztál 137 kilóra! ez több mint 2 egészséges férfi súlya!!
2013. júl. 28. 13:18
 58/78 A kérdező kommentje:

Talán mert nem anyámmal éltem. -.-

Logika nulla...

2013. júl. 28. 13:32
 59/78 anonim ***** válasza:
Akkor helyesbitek, a gondviselőd... A lényeg akkor is ugyananaz marad.
2013. júl. 28. 16:14
 60/78 anonim ***** válasza:

Én is a 137 kilómat hibáztatnám inkább, mint a paleót.

Remekül rávilágítottál arra, mennyi bajt okoz a kóros elhízás.

2013. júl. 28. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!