Nekem miért nem jött be a paleo?
Mindent betartottam fél évig, mégsem fogytam 1 dekát sem, pedig kalóriát is számoltam közben. 1500 kcal fölé sose mentem. Rendes étkezéssel meg havi 3-4 kg-t fogytam 1500 kcal mellett..
Emellett annyi epekövem lett a sok olajtól, zsírtól, hogy 1 hónapja megműtöttek, az arcom tiszta pattanásos lett és az érrendszerem is tönkrement! 1,5 éve tökéletes érhálózatom volt, jelenleg 72%-uk beszűkült és gyógyszert kell szednem életem végéig!
Elhittem az itteni válaszolóknak, hogy ez tényleg jó, már egyetemen is tanítják, aztán jól benéztem :(
A kérdésem igazából figyelemfelhívás. Ne higgyetek el mindent, amit itt írnak, mert nincs igazuk!
A viziten röhögtek rajtam az orvosok, amiért elhittem a paleót :(
Hát én azért nem így állok hozzá.
Kicsit elegem van, mert nem laparoszkópiás műtétem volt, hanem egy óriási vágással csinálták. Még nem is sportolhatok, pedig lassan 1 hónapja, hogy megműtöttek
Tudom.
Beszkennelném az orvosi véleményeket, MIND szerint a paleo volt a gond. Ráadásul fél év alatt tett tönkre!
Kedves Kerdezö!Igazad van,nem mindenkinek valik be a paleo!Egyebkent is kritikus vagyok ezzel a fajta dietaval szemben,mert tul magas az allati feherje es zsirtartalma!Nem mintha nekem dietaznom kellene:)Söt örülök,ha nem csuszok 50 kg ala,ugy hogy szenhidratot is eszem.De ez nem ide tartozik.
A szervezeted is tiltakozik a paleo ellen,pedig volt ra fel eved,hogy hozzaszokj,de minden jel arra utal (epekö,rossz errendszer,pattanasos bör),hogy ezt nem kell eröltetni.
Persze, már nem étkezem így, nem is lehetne a műtét miatt.
Pár napja ettem 2 falatot egy rántott húsból és begörcsöltem..
6-os vagyok:Jobbulast neked!
A sors ironiaja,de ma este egy masik fogyokuras kerdesben irtam,hogy a tulzott hus ill.zsirfogyasztas karos.Valaki megkerdezte,hogy miert?Mielött meg valaszoltam volna,felfedeztem a te kerdesedet....ez mindent megmagyaraz.Te vagy az elö pelda ra.
Köszi, gyógyulgatok!:)
Bár nagyon csúnya a heg, de hát ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!