Nagyon kövér vagyok, kb 165-166 ,cm, 62 kg. Felül vagyok kövér alul vékony...mi a szart csinaljak úgy mégis. Bármennyit fogyok, a lábam megy össze, már össze sem ér, felül még húsos vagyok. Edzek is..mit tegyek?
Figyelt kérdés
máj. 2. 22:12
1/60 anonim válasza:
Menj pszichológushoz. 167 cm vagyok és 64 kg. Qrvára nem vagyok kövér, sőt kb meĺlem sincs...
2/60 A kérdező kommentje:
Hát nekem van mellem bőven. Meg a hátam karom k*va hájas...
máj. 2. 22:20
4/60 A kérdező kommentje:
Tehát semmi esélyem így fotók kinezni el kell fogadni? Masok hogy néznek ki jól? Nem hiszem hogy el kéne fogadnom hogy ocsmány a testem bármit is csinálok
máj. 2. 22:29
5/60 A kérdező kommentje:
Fogok*
máj. 2. 22:36
6/60 anonim válasza:
Nem vagy kövér.
Ahol vékony vagy, oda erősíts még jobban.
És ja, fogadd el, hogy Te így nézel ki.
7/60 A kérdező kommentje:
Esküvőm lesz pár hónap múlva, pont nem azt akarom hogy ahol vékony vagyok oda erosodjek inkább hogy lemenjen máshonnan is...a ruhamban pont nem fog látszani a lábam de hátam karom igen...borzasztoan szorongok emiatt már a fotózás is kész stressz lesz, mert csak arra fogok gondolni milyen hájas vagyok a pl oldalról készült képeken...egyszerűen nem tudom mit csináljak. Voltam már 58 kg is akkor is ugyanúgy néztem ki. Persze az meg mindig sok a magassagomhoz, de úgy érzem lehetnek 50 kg is akkor is így néznek ki..
máj. 2. 22:48
8/60 anonim válasza:
Esküvőd, tehát van egy ember, aki az egész életét veled akarja leélni, Te meg most kitalálod, hogy undorító vagy...
Ha ez akkor gond, akkor nem most kellett volna feleszmélned.
9/60 A kérdező kommentje:
Nem most észleltem fel, mindig is ilyen voltam de nem tudom mit tegyek hogy ez változzon 😀 58-68 között már minden voltam és ugyanúgy néztem ki. Nem hiszem hogy segítene ha 50 kilóra fogyasztanam magam :(
máj. 2. 22:54
10/60 anonim válasza:
"Nem hiszem hogy segítene ha 50 kilóra fogyasztanam magam :("
. Rajtad kívül senki nem vetette fel ezt opcióként. Szóval magaddal beszéld meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!