Nagyon kövér vagyok, kb 165-166 ,cm, 62 kg. Felül vagyok kövér alul vékony...mi a szart csinaljak úgy mégis. Bármennyit fogyok, a lábam megy össze, már össze sem ér, felül még húsos vagyok. Edzek is..mit tegyek?
De, ez nyavalygás, és folyamatos figyelmet igényel a másik féltől.
Ez roppant idegőrlő, nem kérnék belőle.
Itt már nem LESZ baj, hanem VAN, és nem érted, hogy erre rámehet a kapcsolatod. Hiába írja mindenki, hogy nem vagy kövér, ha te annak látod magad. Nem az esküvőtökről, a leendő közös életetekről szól az a pár hónap, ami addig még van, hanem a TE alakodról. Mit vársz? Azt, hogy még többen mondják/írják, hogy szép vagy, jó vagy? Ezt az állandó megerősítést felejtsd el! Ebbe mindenki belefárad, és semmi értelme. Menj pszichológushoz minél előbb, ha nem tudsz ezzel leállni.
Rajtam van vagy 20 kg plusz az ideálishoz képest, de nem látom magam csúnyának, és nem is vagyok az. Egy percig sem érzem magam rosszul attól, ha egy vékony nő kerül a közelembe. Ő úgy szép, én meg így.
Nem magyarázom állandóan a páromnak a magammal kapcsolatos gondjaimat, annyit mondtam hogy tud róla hogy nem vagyok megelegedve magammal!
Köszönöm a valaszokat.
Testkepzavarom biztos nincs, egyszerűen rosszul nézek ki és sajnos ezen nehéz változtatni, ehhez kértem tippeket. Meg onbizalomhiany, ami biztos nem csak nekem van...
Dietazz meg tovább, kicsit durvábban is, de azért egyél.
Edzés is kell, kalória égetés, 1 nap egess el 1000-1500kcalt
Én volt már h 11 kmet tettem meg (én is fogyni szeretnék)
1300-1600kcalt érettem el.
Menj kondizni, futogepezni vagy ellptrainer is jó
57#
Amit keservesen lekínlódsz majd magadról, az a combodról, meg a lábadról megy le, és még feltűnőbb lesz az erős karod, felsőtested.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!