Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon kövér vagyok, kb...

Nagyon kövér vagyok, kb 165-166 ,cm, 62 kg. Felül vagyok kövér alul vékony...mi a szart csinaljak úgy mégis. Bármennyit fogyok, a lábam megy össze, már össze sem ér, felül még húsos vagyok. Edzek is..mit tegyek?

Figyelt kérdés
máj. 2. 22:12
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
87%
Régebben, ha valaki egy jobb ruhát akart, akkor keresett egy jó varrónőt, elmondta, hogy mit szeretne kihangsúlyozni az alakján, mi az amit inkább eltakarna, majd divatlapból kiválasztották a ruhát, varrónő levette a méretet, és megvarrta. Most veszel egy ruhát, és fogyókúrával + edzőteremben hozzáigazíttatod az alakod (szerencse, ha zsírleszívás, plasztikai sebész nem kell!). Hát így is lehet, csak nem célszerű.
máj. 3. 19:22
 42/60 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy a ruhám szerintem szép és jól áll, akármi is lenne rajtam, zavarna az alkatom! Hosszú ujjú ruhában sem szép lenne, hanem kiallna az integető háj. Igazából az a bajom hogy 10 kilókat ingadozott a súlyom az elmúlt 10 évben ide oda de egyiknél se neztem ki jobban, a probléma megmaradt a felső testemmel. De most megprobalok lejjebb menni kilóban és mellette a komolyabb edzés:)
máj. 3. 19:26
 43/60 anonim ***** válasza:
100%

Ha a válladat, felkarodat takarja egy stóla, vagy boleró? Próbálgasd, melyik jobb.

Az integető hájat addig eltüntetheted, csinálj tricepsz gyakorlatokat, napi pár perc elég.

Ha integetni kell, azt meg gyakorold a tükör előtt: A karodat felemelve, nem előre hátra mozgatod, hanem a testeddel párhuzamosan, mint a sztárok.

máj. 3. 19:40
 44/60 A kérdező kommentje:
Sokat tricepszezek mert szeretem is csinálni de kb mint halottnak a csók...ha befeszitem van ott egy kis mini izom, amúgy semmi. Az önbizalmam is nagyon ingadozik neha azt is érzem hogy a párom jobbat érdemel...(ő nagyon helyes pasi). Néha belenezek a tükörbe és elégedett vagyok (na nem az alkatommal) néha meg teljesen kiakadok. Elég rossz érzés hogy sose vagyok magammal elégedett max pár pillanatra
máj. 3. 19:48
 45/60 anonim ***** válasza:
84%

Bocs, kérdező, de neked nem személyi edző kell elsősorban, hanem pszichológus.

Teljesen egészséges a súlyod, nem normális, hogy ilyen mértékben képtelen vagy elfogadni és szinte mindent hibának látsz magadon. Még az sem elég, hogy van egy párod, aki nyilván így szeret, hiszen feleségül akar venni. Nem viccelek, ez komoly aggodalomra ad okot, az anorexiások is így kezdték.

máj. 3. 20:20
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igaza van a 45-nek.

Emiatt a kapcsolatod, vagy a házasságod is veszélybe kerülhet.

Mégis kikkel méred össze magad? A párod nyilván így szeret, ha el akar venni. Ha tudná, hogy min őrlődsz, nem biztos, hogy örülne neki...Ő talán nem azt a lányt szereti, akinek a külső ilyen kínosan fontos.

Volt ismerősom, akinek minden gondolatja az alakja körül forgott, hát nem volt egy élmény a társasága...de nem is akart férjhezmenni.

máj. 3. 20:50
 47/60 A kérdező kommentje:
Én elfogadom magam, de az alkatomat egyáltalán nem tudom, ezért írtam ki a kérdést...az meg hogy onbizalomhianyos vagyok az szerintem sok embert érint ehhez nem kell pszichológus...pl meglatom magam elindulás előtta tükörben, azt gondolom egész jó, aztán látok egy gyönyörű vékony szép lányt és máris undoritonak érzem magam. Ne mondja senki hogy ez nem szokott elofordulni vele, mint nő
máj. 3. 20:50
 48/60 A kérdező kommentje:
A párommal is szoktam ezekről beszélni de ő nem mervado mivel konkrétan azt mondta hogy ne fogyjak és a szokásos duma hogy gyönyörű vagy úgy szeretlek ahogy vagy, na ezzel nem sokat tudok kezdeni, ha én máshogy érzem /ertekelem magam
máj. 3. 20:53
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ne kezdj semmit, és eszedbe se jusson, hogy tényleg baj van veled, ill. az önértékeléseddel. Aztán, ha a párod megúnja a nyavalygásodat, akkor majd kitalál valamit ellene.
máj. 3. 20:57
 50/60 A kérdező kommentje:
Nem nyavalygás, de nyilvan az ember párja nem fogja azt mondani hogy nem nézel ki jól stb. Ezt és ezt kéne tenned hogy jobban nézz ki. Mármint lehet van az a szint, amikor az ember parja is szol ilyennel kapcsolatban, de azt akko4 tudom elkepzelni ha pl az illeto meghizott 120 kilora es a parja kedvesen terelgeti a jo iranyba. Nem nyavalygok neki, csak elmondom mik a problémáim magammal. De tőle nem fogok objektív véleményt kapni
máj. 3. 21:02
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!