Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit nem csinálok jól? Kalóriad...

Mit nem csinálok jól? Kalóriadeficitben vagyok plusz elkezdtem sportolni. Most 81,6 vagyok és 85,2-ről indultam.

Figyelt kérdés
Miert nem megyek lejjebb 1 hete?
tegnap 08:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Mert nem vagy türelmes, és nem tudod, hogy a fogyás nem lineáris, hanem egyik héten héten ennyi, másik héten annyi.
tegnap 08:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Oke de 1 hete 81,4 voltam most meg 81, 6.
tegnap 08:26
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Víz, széklet, salak, elektrolit, glikogén...
tegnap 08:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg jól csinálsz mindent. Vannak a fogyásban ilyen “platók”, amikor 1-2 hétig stagnál a súly. Ki kell tartani, következetesen csinálni, és át fogsz jutni ezen. Az h 0,2 kilóval több vagy mint egy hete, nem jelenti azt h híztál, ennyi bőven lehet mérési hiba, illetve a súlyod eleve fluktuál (víz, béltartalom, glikogén stb ahogy fentebb írják)
tegnap 08:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idő alatt ment le a közel 4 kiló?

A fogyásban mindig vannak stagnáló időszakok.

tegnap 08:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez a 4. hét
tegnap 08:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az jó tempó, tarts ki. Néha egyébként pont egy kis bűnözés indítja újra. Talán mert akkor a szervezet nem fél, hogy éhenhalasztják.
tegnap 08:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapja "fogyózom". Az első hónapban úgy fogytam, mint a pinty, lement 4-5 kg, a másodikban már csak 3, a harmadik hónaptól volt olyan többször, hogy 2-3 hétig meg se nyekkent a súlyom, utána hirtelen leugrott 1-1,5 kg. December eleje óta súlyzós edzéseket csinálok. Na azóta egy dekát sem fogytam, cserébe néha még picit feljebb is megy a mérleg nyelve (max 0,5 kg). Illetve pl. a múlt héten leugrott megint 1,5 kg, most meg visszajött 0,5 .... Én most a kajálással küzdök, hogy beállítsam úgy, hogy a súlyzós edzésekhez megfelelő legyen.

Fel ne add! Meg fog indulni! Én mindig arra gondolok, hogy ha volt sok évem elhízni, akkor adhatok magamnak egy évet fogyni. Egy évig kitartok, ha fene fenét eszik is. Eddig összesen 17 kg-ot fogytam, ami 8 hónapra vetítve havi kb. 2 kg. 56 éves leszek az idén. Nem lóg semmim, nem löttyedt a bőröm, nincsenek falási rohamaim, se hiányérzetem, szép a bőröm, tök jól érzem magam. Még kb. 6 kg-ot kellene, hogy csökkenjen a súlyom. Ha kitartok, meglesz. Meglesz neked is. A diéta ilyen, türelemjáték, de hidd el, nagyon boldog leszel, amikor majd x kg után a tükörben egy sokkal csinosabb képet látsz. Én minden nap nézegetem magam, iszonyú jó érzés.

tegnap 10:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Én 46 leszek a nyáron és ezt az evet adtam magamnak hogy 20 kilót fogyjak. Meg kell csinálnom, mert ha most nem állok neki akkor már később szarok bele. Köszönöm a biztatás, nem adom fel.
tegnap 10:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a negyvenes éveim elején még nagyon aktív voltam. Futottam maratont is, de bringáztam, túráztam, stb. Aztán a keringésem bekrepált, leálltam, orvos, gyógyszer és szépen sikerült felszedni 20 kg-ot, amiből kb. 6 év alatt 30 lett. Ne ennek estem neki tavaly. Már nem akarok annyi lenni, mint fénykoromban. De nagyjából nekem is 20 kg-ot kellett fogyni. Engem most már a klimax is akadályoz, ahogy csak tud, de lesz.rom, akkor is le fogok fogyni.
tegnap 11:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!