Mit nem csinálok jól? Kalóriadeficitben vagyok plusz elkezdtem sportolni. Most 81,6 vagyok és 85,2-ről indultam.
Mennyi idő alatt ment le a közel 4 kiló?
A fogyásban mindig vannak stagnáló időszakok.
8 hónapja "fogyózom". Az első hónapban úgy fogytam, mint a pinty, lement 4-5 kg, a másodikban már csak 3, a harmadik hónaptól volt olyan többször, hogy 2-3 hétig meg se nyekkent a súlyom, utána hirtelen leugrott 1-1,5 kg. December eleje óta súlyzós edzéseket csinálok. Na azóta egy dekát sem fogytam, cserébe néha még picit feljebb is megy a mérleg nyelve (max 0,5 kg). Illetve pl. a múlt héten leugrott megint 1,5 kg, most meg visszajött 0,5 .... Én most a kajálással küzdök, hogy beállítsam úgy, hogy a súlyzós edzésekhez megfelelő legyen.
Fel ne add! Meg fog indulni! Én mindig arra gondolok, hogy ha volt sok évem elhízni, akkor adhatok magamnak egy évet fogyni. Egy évig kitartok, ha fene fenét eszik is. Eddig összesen 17 kg-ot fogytam, ami 8 hónapra vetítve havi kb. 2 kg. 56 éves leszek az idén. Nem lóg semmim, nem löttyedt a bőröm, nincsenek falási rohamaim, se hiányérzetem, szép a bőröm, tök jól érzem magam. Még kb. 6 kg-ot kellene, hogy csökkenjen a súlyom. Ha kitartok, meglesz. Meglesz neked is. A diéta ilyen, türelemjáték, de hidd el, nagyon boldog leszel, amikor majd x kg után a tükörben egy sokkal csinosabb képet látsz. Én minden nap nézegetem magam, iszonyú jó érzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!