Amikor csak egy salátát esztek, azt ebédre vagy vacsorára szoktátok inkább? Mikor érdemes?

Soha nem eszek csak salátát.
Ha mégis így tennék akkor vacsorára enném mert akkor már jóval kevesebb kajával is beérem.
De érdekelne mi értelme van annak, hogy csak salátát eszel?

Nem vagyok anorexiás hogy csak salátát egyek. Amúgy se szeretem de ha ìzlene is, akkor is menne mellé egy nagy szelet husi vagy akármilyen fehérje forrás.
Minőségi tápanyagok nélkül elsorvadsz csak.

Attol fugg mi van a csak salataban. Ha nincs benne gabona/tészta + fehérjeforrás + zöldség + valami dresszing akkor az nem önálló étkezés.
Ha van, akkor meg bármelyik étkezésre megfelel

"szénhidrátot nem fogyaszt hozzá"
Leírtad, hogy barátnőd kukoricát és paradicsomot tesz a salátába. Ez mi, ha nem szénhidrát? Még a tonhalban és a tojásban is van valamennyi szénhidrát, hisz a szénhidrát egy esszenciális makrotápanyag.
Az emberek azt se tudják, mi az a szénhidrát, de a femina.hu szintű tudásnak hála rettegnek tőle.

Nekem a nap elején kell az energia, később csak legyen valami a hasamban.
Nekem ilyenkor jó a sali. De akár ebédre is.
7-8 felé én már nem eszem.

Csak egy saláta.
Azért elég sok mindent lehet csak egy salátába betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!