Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit nem csinálok jól? Kalóriad...

Mit nem csinálok jól? Kalóriadeficitben vagyok plusz elkezdtem sportolni. Most 81,6 vagyok és 85,2-ről indultam.

Figyelt kérdés
Miert nem megyek lejjebb 1 hete?
tegnapelőtt 08:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az elején gyorsan megindul a víz meg felesleges dolgok kiürülnek. De nem szabad elvárni hogy ugyanolyan ütemben fogyj mert a zsír máshogy tűnik el.

Általában ezért adja fel mindenki az elején. Kitartást

tegnapelőtt 12:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy év alatt meglehet a 20 kg. Saját példámból azt tudom mondani, hogy fokozatosan csökkenni fog a fogyás üteme, hiszen ahogy csökken a tested mérete, úgy csökken a kalóriaszükségleted, és egyre nehezebben tudsz érdemi deficitet tartani. Nekem most a havi 1-1,5 kg az ütemem, mert már csak napi 300 kcal deficit az kb amit össze tudok hozni naponta kínlódás nélkül.
tegnapelőtt 12:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon jól haladsz. Néha vannak szünetek ez normális.
tegnap 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!