Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akadályozom a fogyást azzal,ho...

Akadályozom a fogyást azzal,hogyha a főétkezés után gyümölcsöt eszek?

Figyelt kérdés
Természetesen kalóriakereten belül. Köszönöm

tegnap 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amíg a deficit megvan, addig fogyni fogsz. A gyümölcsöktől pedig nem kell rettegni. Tele vannak értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Nyugodtan egyél gyümölcsöt étkezések után.
tegnap 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egész nyugodtan
tegnap 10:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Szuper! Főétkezések után mindig iszonyúan ennék valami édeset, így akkor a gyümölcs jó lesz.

Mert egyébként nem tudok 4-5ször enni,hogy tízóraira vagy uzsonnára ennék gyümölcsöt,így sokszor elmarad.

Munkahelyen nincs lehetőség csak egyszer enni.

Ha itthon vagyok is max 4szer sikerül,úgy érzem,mást sem csinálok csak eszek.

tegnap 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem jön be a napi 5x étkezés, nyugodtan egyél annyiszor, ahányszor jólesik, csak maradj a kereteden belül:)
tegnap 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kalóriakereten belül semmi nem akadályoz.

Én is napi háromszor étkezek, nem négyszer vagy ötször. Mindhárom étkezés után eszek gyümölcsöt, mert én is mindig kívánom az édeset a sós főétel után, és mert imádom a gyümölcsöket, plusz a legegészségesebb növényi tápanyagforrásokról beszélünk.

tegnap 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen nincs lehetőség csak egyszer enni.

Akkor előtte reggeli. Utána még 2 étkezés belefér.

tegnap 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!