Akadályozom a fogyást azzal,hogyha a főétkezés után gyümölcsöt eszek?
Figyelt kérdés
Természetesen kalóriakereten belül. Köszönömtegnap 08:24
1/6 anonim válasza:
Nem. Amíg a deficit megvan, addig fogyni fogsz. A gyümölcsöktől pedig nem kell rettegni. Tele vannak értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Nyugodtan egyél gyümölcsöt étkezések után.
3/6 A kérdező kommentje:
Szuper! Főétkezések után mindig iszonyúan ennék valami édeset, így akkor a gyümölcs jó lesz.
Mert egyébként nem tudok 4-5ször enni,hogy tízóraira vagy uzsonnára ennék gyümölcsöt,így sokszor elmarad.
Munkahelyen nincs lehetőség csak egyszer enni.
Ha itthon vagyok is max 4szer sikerül,úgy érzem,mást sem csinálok csak eszek.
tegnap 11:54
4/6 anonim válasza:
Ha neked nem jön be a napi 5x étkezés, nyugodtan egyél annyiszor, ahányszor jólesik, csak maradj a kereteden belül:)
5/6 anonim válasza:
Kalóriakereten belül semmi nem akadályoz.
Én is napi háromszor étkezek, nem négyszer vagy ötször. Mindhárom étkezés után eszek gyümölcsöt, mert én is mindig kívánom az édeset a sós főétel után, és mert imádom a gyümölcsöket, plusz a legegészségesebb növényi tápanyagforrásokról beszélünk.
6/6 anonim válasza:
Munkahelyen nincs lehetőség csak egyszer enni.
Akkor előtte reggeli. Utána még 2 étkezés belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!