Diétázok,de mindig nagyon megéhezem a főétkezések között.Mit egyek,amiben kevés a kalória,de mégis eltelít?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 16:45
1/7 anonim válasza:
Chia magból sok mindent lehet készíteni.Az jó szerintem.
2/7 anonim válasza:
Gyümölcsök, esetleg pár szem korpovit keksz, tk abonett, barnarizses hamlet, natúr joghurt/kefir.
3/7 anonim válasza:
Gyümölcsöket. A bennük lévő cukor miatt pedig nem kell aggódni.
4/7 anonim válasza:
A gyümölcs nem rossz, ha nassolós fajta vagy. Viszont ha tényleg éhes vagy és nem csak kívánsz dolgokat, akkor nyugodtan egyél többet amúgy és az tovább kitart.
Ha viszont inkább ennél sokszor egy nap akkor:
Gyümölcs
Natúr joghurt/ túró édesítővel
Zöldségek sajtkrémmel/ hummusszal stb.
Popcorn- furcsa mert száz grammban nincs kevés kcal de egy nagy tányér is csak kb 20 g
Gyümölcsturmix, házi fagyi (fagyasztott gyümölcs turmixolva édesítővel)
Tea, kávé, vízbe áztatott gyümölcsök
Zacskós leves- nem egészséges de nagyon finom es kb 70-100 kcal / db
Alma+ répa+ káposzta joghurttos öntettel
Dr. Otker puding zsírszegény tejjel és édesítővel
Remélem sikerült ötleteket adjak :)
5/7 anonim válasza:
Jók az eddigiek, nekem még a puffasztott rizs válik be.
6/7 anonim válasza:
Mielőtt bármit ennél a fentiek közül, mindig egy jó nagy pohár vízzel kezdd, nekem 10 alkalomból 7x segít ez a módszer:)
7/7 anonim válasza:
Meleg teát vagy kávét. Szerintem nem jó enni a főétkezések között, feleslegesen dolgoztatod a hasnyálmirigyed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!