Nagyon kövér vagyok, kb 165-166 ,cm, 62 kg. Felül vagyok kövér alul vékony...mi a szart csinaljak úgy mégis. Bármennyit fogyok, a lábam megy össze, már össze sem ér, felül még húsos vagyok. Edzek is..mit tegyek?
Ne fogyasztgasd magad. Ha ennyire kétségbe vagy esve akkor menj profihoz. Edzőterem, szemékyi edző, aki olyan gyakorlatokat állít össze neked, hogy a szeinted hájas karod átmenjen valamennyire izmosba.
50 kilósan meg lehet úgy néznél ki mint a nyalóka, ropi lábak nagy csöcsök, széles vállak. Szóval a fogyás nem alakítja át a testfelépítést
Én voltam sokáig 159 centihez 50-52 kg. Azóta már kevesebb vagyok. Viszont te nem vagy kövér, csak van rajtad 5-6 kg zsírfelesleg.
Egyél kb. 1200-1500 kcalt egy nap, mozogj napi egy órát intenzíven. Heti 0,5-1 kg-t lehet leadni.
De ha mégse jön össze az esküvődig, akkor se bánkódj, mert nem ezen a pár kg-n múlik a boldogságod.
Egy sima ruhában nem töltesz fel ide fotót, az arcod kitakarva / fejed levágva a képről? Egyszerűen nehéz elképzelni az alakod a leírás alapján, nem lehet, hogy csak te látod így magad?
A "mit tegyek" kérdésedre már leírták a választ, én csak ismétlem őket: fordulj szakemberekhez. Edző,dietetikus, pszichológus.
Az esküvőhöz gratulálok, sok boldogságot!
Az esküvői fotózásról: a fotós dolga az, hogy megtalálja a legelőnyösebb pózt számotokra, és hogy milyenek szögből fotózzon. Ha nem tudja, nem profi. Fog csinálni több száz fotót, mindenféle pózban, szögből, állva, ülve, oldalról, szemből, messziről, csak az arcotokról stb. Lesz a több száz fotóban, ami tetszeni fog neked, hidd el. Valamint létezik az utómunka, photoshop, lehet a fotókon finomítani, például tokát ügyesen eltüntetni stb.
A fotóssal lehetsz őszinte, amikor instruálja a pózokat, vagy még jobb, már előre, hogy a vendégek ne is hallják, jelezd neki, hogy szerinted neked mik az előnytelen pózok, és úgy ne fotózzon le. Hogy szóljon kérlek, ha éppen úgy pózolsz, hogy nem előnyös, gyűrődik egy kicsit az oldaladon a kis úszógumi, legyen erre egy kézmozdulata, és akkor válts pózt. Ezért fizetitek, hogy a legjobb képek készüljenek.
Egészséges a teatsúlyod de ha nem tetszel magadnak, tudsz fogyni. Egyél kb 1400 kalóriát naponta. Abban bármi lehet de legjobb ha mindig van a tányéron zöldseg, mellette husok gabonák tejtermékek magok teljes kiőrlésű kenyér
Mozogj. Heti 3x minimum 1 órát egyhuzamban
Hetvégente menjetek el egy nagy túrára vagy biciklizni stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!