Nagyon kövér vagyok, kb 165-166 ,cm, 62 kg. Felül vagyok kövér alul vékony...mi a szart csinaljak úgy mégis. Bármennyit fogyok, a lábam megy össze, már össze sem ér, felül még húsos vagyok. Edzek is..mit tegyek?
Nézz fotókat az alma testalkatra, mi áll nekik jól. És hogyan érdemes fotókon pózolniuk. Most Google-be beírva ezt találtam példának:
Egy profi fotós pontosan ismeri ezeket a pózokat, ne izgulj, készülni fog rólatok is sok szép fotó emlékbe :)
Próbálj meg ne stresszelni még ezen is, van bőven izgulnivaló, teendő egy esküvővel. A vőlegényed nem véletlenül választott téged, erre gondolj!
Próbálj meg néha lazulni a következő 3,5 hónapban, kapcsolódj ki legalább havonta egyszer, kirándulás, mozi, masszázs, wellness hétvége, akármi, ami neked kikapcsolódás. Ezt mindenki megérdemli, pláne egy menyasszony!
Helyezd a hangsúlyt arra, amit szeretsz magadon. Például ha az arcod, szemed tetszik magadon, menj el egy menyasszony arckezelésre, arcmasszázsra, és legyen majd hangsúlyosabb a menyasszonyi sminked, hajad. Ha a lábad szereted, csináltass az esküvőre szép pedikűrt. Vagy vegyél egy dekoratív magas sarkút, ne sima fehéret, még van rá idő az esküvőig. Vehetsz valami extravagánsat is, hogy a lábadra tereld a figyelmet. Na jó, olyat nem muszáj, mint a Doktor Szöszi 2-ben, körömnyi méretű kövekkel a talpán :D Lehetne például ezüst, vagy kék a magassarkú. Láttam már olyat esküvőn, az volt a valami kék, szerintem nagyon jól nézett ki, vonzotta a tekinteteket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!