Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 10.000 lépéssel és a...

Napi 10.000 lépéssel és a lentiekkel tudok fogyni szerintetek?

Figyelt kérdés

Mindennap sétalok 10.000 lépést a kutyámmal. 20kg-tól szeretnék megszabadulni. Most 95 kg vagyok 170 cm, csirkemellet eszek mindennap salátával és natur joghurttal. Néha 1-1 pohár zeró cola.

Vélemények?

2022. jan. 10. 16:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
felesleges ezen vitatkozni. én nem méretzkedek. 14.es vagyok kérdező, kb. 3-4hónapja vettem észre a változást, most utolsó hónapban érzem, h lötyög minden gatya rajtam, ha lehajolok nem érzem a pocim, h zavarna annyira. van sajnos ilyen testképzavar az embernek, ha meghízik. ezért én a gyerekkorom óta meglévő régi káddal "mérem magam. legnagyobb voltam, akkor alig fértem bele, nem ment a víz a combomnál :D szóval, a ruhák is csalhatnak, mert a legtöbb naci ruganyos anyagból van. de egy korábbi farmert ami nem nyúlik azt megpróbáltam és újra jó. én nem a kilóra hajtok, sőt, engem frusztrálna ha hetente méretzkedni kéne. lassú csiga tempót csomok, két év is kellhet mire elérem a méret célomat. UK 16-18 voltam, most 16 és néha 14es jön rám, ez a magyar 46-44nek felel meg. nem akarok már 58kiló lenni, egy 42-40es ruhaméretet szeretnék, hogy bárhol vehessek magamnak ruhát. és hiúnak kell lenni, pl. sokan elmennek pedikűröshöz pl. én kiszenvedtem nyáron levágni a körmöm, akkor voltam a legnehezebb-depresszió-. de valahogy ez tudatosította bennem, h gebasz van, mert a saját lábkörmeimet alig érem el. kis célok nekem ezek jöttek be. ma már elég könnyen megy ez a sokaknak könnyű "feladat. de pl. én ugyanúgy eszek, mert nem reális, h életem végéig egy fajtát egyek. salátát nyáron vagyok csak képes megenni. ilyenkor viszont a rengeteg savanyított zöldség,cékla, káposzta, ubi jöhet. banánt nem eszek már.a cukorról fokozatosan szoktattam le magam, egy két pötyi plusz cukor eleinte aztán elhagytam a cukrot. de van amikor teszek bele kicsit. így, hogy már úgymond kezelem a depressziót mozgással, nem igazán kívánom már a nasikat. ha meg kívánom akkor délelőtt eszek belőle és rájövök , h tökre felesleges az étrendembe.sok teát iszok, kamilla, citromfű, menta. a toxinokat kisöpri a szervezetből. és króm tablettát is szedek, multit csak este, mert a b vitaminoktól étvágyam lesz. kb. ennyi. inkább ez fejben indul el kérdező, nekem a toxikus családomtól kellett megszabadulni ami nem könnyű. de muszáj volt. azóta kiegyensúlyozottabban élek. csinálok fotókat magamról és megállapítom, hogy értékes vagyok-mert a család nem ezt programozta belém-. nem szabad tv-t nézni, ahelyett inkább youtube csatornákat követek akik ugyanúgy fogytak le, most egy kanadai házaspárt, tőlük nyerek motivációt. de tiktokon is van magyar, pl. kataszeibert ha jól írom a nevét, ő 80kilót fogyott és tartja a súlyát. nagyon szimpi csajszi.én 3 hetente egy napot kész ételeket eszek, mármint a régi kedvenceimet, kínait, menza kaját, hambit. de utána visszatérek a protein dúsabb étkezéseimnhez. de én úgy számolom, hogy másfél két év lesz. én izmos fajta vagyok szóval én formásodni akarok, nekem nem cél az 50kiló. sőt. de mindenki magának osztja be az időt, napi fél óra séta a friss levegőn sokat segít, mentálisan is, főleg ha van egy kis cuki kutyád mint nekem :)
2022. jan. 12. 04:45
 22/31 A kérdező kommentje:
köszönöm
2022. jan. 12. 11:12
 23/31 anonim ***** válasza:

20 ne haragudj, nem kötekedni akarok, bár látom te annak szántad. Megmondhatod nyugodtan, kíváncsi vagyok az ellenérvekre. Szeretettel várom.

(az se hátrány azért, ha nem a kilencvenes években kelt dietetikai tankönyvekből és kutatásokból szerezzük az összes forrásunkat. Eltelt azóta 30 év, és kétévente dőlnek meg a régi elméletek. A forgács hullik, de vannak dolgok, amik csak megerősödnek. A lassú, szabályzott, nem sokkhatású súlyvesztés pont ilyen.)

2022. jan. 12. 12:14
 24/31 anonim ***** válasza:

23. még mindig a 17. vagyok.

fogalmam sincs miért vetted kötekedésnek, amit leírtam a 17-es válaszomban, amit ha értelmezel, arról szól, hogy ne fogyjunk túl gyorsan, a heti 1 kiló (ami szerinted ideális), egy alacsony, kevés súlyfelesleggel rendelkező embernek rendkívül gyors és egészségtelen.

kár, hogy félreértelmezted amit írtam, mert rögtön kötekedésnek vetted.

inkább az a kötekedés, amit utána írtál, hogy: ez az ideális, mert én leírtam, kár ezzel vitatkozni és kész. erre meg ugyan mit reagáljak, mint amit a 20-asban írtam. aki kinyilatkoztat, azzal nem lehet mit kezdeni. a 17-es válaszomban ott van leírva, amit "szeretettel vársz", bár nem ellenérv, mert úgy látom te sem vagy a gyors fogyás híve (csak akkor nem tudom miért mondod, hogy 1 kiló/hét ideális és ráhúznád ezt mindre és mindenkire)

Nem muszáj felsőbbrendűsködni sem, meg azt hinni, hogy mindenki régi elméletekhez ragaszkodik, én olyan helyen tanulok, ahol a legfrissebb tudományos bizonyítékokra alapozzák a képzést.

2022. jan. 12. 12:59
 25/31 A kérdező kommentje:
már -3.3kg-nál tartok
2022. jan. 21. 23:07
 26/31 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem az étrendeden javíts, nem csak attól fogy az ember, ha csirke-salit eszik. Kalóriá számolsz? Ha a keretedet betartod, ehetnél bármit. Persze itt is érdemes az egészséges ételek felé elmozdulni,de a jelenlegi étkezésed nemhogy eletmódváltásra, de fogyókúra idejére sem alkalmas, egyhangú, bele fogsz unni és felesleges is.
2022. jan. 22. 09:49
 27/31 anonim ***** válasza:
gratula, így tovább. nálam is mennek a centik lefele. beindítani nehéz, aztán rááll az ember.
2022. jan. 22. 17:05
 28/31 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott, magyarázza már el, hogy miért lenne jó ötlet hónapokig csirkemellen élni minden nap :D varom az érveket!
2022. jan. 22. 18:13
 29/31 A kérdező kommentje:
gratula neked is 27-es :)
2022. jan. 22. 19:03
 30/31 anonim ***** válasza:
58%
26. szerintem azért pontozhattak le, mert errefelé kevesen “hisznek” a kalóriákban. itt inkább a minimál szénhidrát, a koplalás meg a tiltólista a divat, a kalóriák nem számítanak.
2022. jan. 22. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!