Napi 10.000 lépéssel és a lentiekkel tudok fogyni szerintetek?
Mindennap sétalok 10.000 lépést a kutyámmal. 20kg-tól szeretnék megszabadulni. Most 95 kg vagyok 170 cm, csirkemellet eszek mindennap salátával és natur joghurttal. Néha 1-1 pohár zeró cola.
Vélemények?
20 ne haragudj, nem kötekedni akarok, bár látom te annak szántad. Megmondhatod nyugodtan, kíváncsi vagyok az ellenérvekre. Szeretettel várom.
(az se hátrány azért, ha nem a kilencvenes években kelt dietetikai tankönyvekből és kutatásokból szerezzük az összes forrásunkat. Eltelt azóta 30 év, és kétévente dőlnek meg a régi elméletek. A forgács hullik, de vannak dolgok, amik csak megerősödnek. A lassú, szabályzott, nem sokkhatású súlyvesztés pont ilyen.)
23. még mindig a 17. vagyok.
fogalmam sincs miért vetted kötekedésnek, amit leírtam a 17-es válaszomban, amit ha értelmezel, arról szól, hogy ne fogyjunk túl gyorsan, a heti 1 kiló (ami szerinted ideális), egy alacsony, kevés súlyfelesleggel rendelkező embernek rendkívül gyors és egészségtelen.
kár, hogy félreértelmezted amit írtam, mert rögtön kötekedésnek vetted.
inkább az a kötekedés, amit utána írtál, hogy: ez az ideális, mert én leírtam, kár ezzel vitatkozni és kész. erre meg ugyan mit reagáljak, mint amit a 20-asban írtam. aki kinyilatkoztat, azzal nem lehet mit kezdeni. a 17-es válaszomban ott van leírva, amit "szeretettel vársz", bár nem ellenérv, mert úgy látom te sem vagy a gyors fogyás híve (csak akkor nem tudom miért mondod, hogy 1 kiló/hét ideális és ráhúznád ezt mindre és mindenkire)
Nem muszáj felsőbbrendűsködni sem, meg azt hinni, hogy mindenki régi elméletekhez ragaszkodik, én olyan helyen tanulok, ahol a legfrissebb tudományos bizonyítékokra alapozzák a képzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!