Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 10.000 lépéssel és a...

Napi 10.000 lépéssel és a lentiekkel tudok fogyni szerintetek?

Figyelt kérdés

Mindennap sétalok 10.000 lépést a kutyámmal. 20kg-tól szeretnék megszabadulni. Most 95 kg vagyok 170 cm, csirkemellet eszek mindennap salátával és natur joghurttal. Néha 1-1 pohár zeró cola.

Vélemények?

2022. jan. 10. 16:53
1 2 3 4
 11/31 Andizsuzsi ***** válasza:
0%
Életed végéig csirke - salátán képzeled az étkezést?
2022. jan. 11. 09:58
 12/31 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy életem végéig diétazok?
2022. jan. 11. 12:23
 13/31 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem, de ha nem úgy tervezed, akkor érdemes olyan étkezésre átállni, amit életed végéig tartani tudsz. Ha csak eddig is nem ettél egyhangúan, akkor nem fogod hónapokig bírni a csirke+saláta kombót, másrészt nehéz lesz akkor átállni fenntartható étkezésre, amikor már a célnál vagy. De te tudod, én csak kérdeztem.
2022. jan. 11. 12:29
 14/31 anonim ***** válasza:
Én már másfél ruhameretet lefogytam setalassal.igenis működik. Pont az a jó benne H izmosodik a comb,így akár több energiát is el lehet égetni.nekem a háziorvos mondta,H kezdjem ezzel.mellé bicajozok,de nem gorcsolok rá,fel6utan már nem eszek,de reggel eszek zabkasat, gyógynövény teakat.kellett 3honap mire megszokta a szervezetem,pl ha veszek ragcsat,akkor 9elott eszem meg.nm este.delutan protein dúsabb kaja esik jól,túró,natúr joghurt.osszebb megy a gyomor,csak következetesnek kell lenni. Úgymond megtanítani saját magad,H kevesebb is elég.
2022. jan. 11. 20:53
 15/31 A kérdező kommentje:
mennyi idő alatt sikerült másfél ruhaméretet fogynod? Amúgy gratula eddig nagyon jól birom
2022. jan. 11. 23:02
 16/31 anonim ***** válasza:
55%
15 már leírták: heti 1 kiló az ideális súlyvesztési idő. Lehet gyorsabban is, ami egészségtelenebb, de ennél lassabban nem. Mi kell hozzá? Megfelelő minőségű tápanyag a megfelelő kalóriaszámban és séta. Mindenki ugyan úgy fog lefogyni, ez nem személyfüggő.
2022. jan. 11. 23:28
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
16. ezt így nem lehet megmondani, hogy heti 1 kiló az ideális, mert a kiinduló súlytól függ. mondjuk pont 95 kilónál okés, mert max. a testsúly 1% hetente jó. de ez nem ideális, hanem a maximum. Az ideális az, ha valaki fenntarthatóan, nem koplalva és nem önsanyargatva bármilyen neki kényelmes (vagy akár kisebb ideig kényelmetlen) tempóban fogy. de akkor is max. a testsúlyának az 1%-át, különben fokozottan fennáll izomvesztés és egyéb egészségügyi gondok veszélye.
2022. jan. 11. 23:39
 18/31 anonim ***** válasza:
67%

17 - "fogyókúráról" beszélünk, amit az ember akkor követ el, ha súlyosan megdagad -> lötyög rajta a háj és van rajta 10-15-20 kiló felesleg (vagy mégtöbb). Felesleges tovább magyarázni: leírtam, hogy heti 1 kiló az ideális, ha ennél több esik le az nem túl egészséges. Miért? Mert a bőrnek, és amblokk az egész szervezetednek fel kell készülnie erre a folyaamtra. Igen tudom, hogy ha több túlsúly van rajtad, akkor többet fogsz fogyni, de egy idő után ez be fog állni egy heti x kilóra, attól függően, hogy miként eszel. Ezért kell a kalóriát kiszámolni, és ezért kell úgy intézni, hogy 1 kiló legyen.

Az már egy más kérdés, hogy mi van akkor, ha a eléred a kb 11-13% testzsírszázalékot amit meg is kéne tartani. Innentől megszűnik a "kúra" mint testsúlyvesztési folyamat, és át kell állni egy a hétköznapokban is fenntartható szabályrendszerre (itt vérzik el az emberek 99%a)

2022. jan. 11. 23:55
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
18: ráadásul az 1 kiló akkor fog összejönni, ha arányosan a súlyodhoz mért kalóriaigényedet megfelelően kielégíted. Nem kell koplalni, nem kell éhezni, sőt tilos. Majdnem ugyan úgy lehet enni mindent, csak meg kell nézni, hogy milyen tápanyagból mennyi van benne, és ki fog-e jönni a kalóriamatek a nap végén. Lehet enni 3 tábla csokit is, amivel konkrétan csak rosszat tettél magaddal, de megvan a napi kalóriád, meg lehet enni naponta többször zöldségeket, rizst, bulgurt, halat, csirkét, tofut, és mindent, ami duzzad a tápanyagoktól és azon túl, hogy az éhségedet csillapítja, hozzájárul a gyorsabb és egészségesebb izomfejlődéshez is (meg kismillió más dologhoz).
2022. jan. 11. 23:58
 20/31 anonim ***** válasza:

"Felesleges tovább magyarázni: leírtam, hogy heti 1 kiló az ideális"

bocs, akkor nem szóltam, majd megmondom a tanáraimnak is, hogy hülyék. 17 voltam.

2022. jan. 12. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!