A YAZIO által kikalkulált szükséges kalóriabevitel egy nap 1350 kcal a testsúlyom és magasságom alapján, ahhoz hogy heti egy kilót fogyjak. És ehhez ha még hozzájön az edzés, séta, stb, akkor ilyen 1600 akár 1700 kaloriakat is javasol. Ilyen magas kalóriabevitelen szerintem már nem lehet fogyni, én úgy tudtam súlytartásra van szükség kb ennyi kcal-ra. Oké, hogy magas vagyok, de a pluszkiló nem sok rajtam, és nő vagyok. Ezt nagyon magas számnak tartom.
Simán lehet. Nekem átlagosan 5-6 ezer kcal jelent egy kg fogyást. Tehát, hogyha mozogsz rendesen, meg amúgy is magas vagy, akkor simán lehet, hogy meg lesz a napi 7-800 kcal hiány. :)
2021. nov. 20. 21:49
2/10 anonim válasza:
Simán. De amúgy érdekes más kalkulátorokkal is kiszámolni, hogy azok mit mondanak. De persze, amúgy ez simán lehetséges. De ezt úgy is megtapasztalod. A kalkulátorok mondhatnak bármit, az, hogy ki mennyit fogy x kalóriával, az sok mindentől függ, ezt a legjobb mindenkinek kitapasztalnia.
2021. nov. 20. 22:04
3/10 anonim válasza:
*érdemes
2021. nov. 20. 22:04
4/10 anonim válasza:
Persze, lol. 2000 a default sulytarto. Az alatt minden fogyó kcal.
Nyilván ezen utána figyelmbe kell venni hogy ha valaki nem mozog semmit ess csak egy 155 cm-es lány akkor neki 1600 a sulytarto, de jellemzően 1300-1700 a fogyos kcal
2021. nov. 20. 22:33
5/10 anonim válasza:
Simán fogyhatsz. Én még mindig fogyok napi átlag 2500 körüli kcal mellett, pedig konkrétan súlyfeleslegem már nincs.
2021. nov. 21. 02:16
6/10 anonim válasza:
nekem kicsit azért ez gyanús, bár a paramétereid nélkül nehéz megmondani
az edzés-mozgás által égetet kalórákkal viszont nagyon kel vigyázni, merrt imnden kütyü és app 20-30 százalékkal túlbecsüli (a dietetikusom ondta hogy sokak ezen csúsznak el és azért nem fogynak)
pl a sétával égetett kcal csak akkro számít, ha egyben mész, megállás nélkül gyors tempóban, magas pulzusszámmal
2021. nov. 21. 08:35
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. 170 cm magas vagyok egyébként, és 55 kg.
2021. nov. 21. 13:28
8/10 anonim válasza:
Ha ilyen adatokkal fogyáson gondolkodst, inkább keress fel egy pszichológust, mert testképzavarod van.
2021. nov. 21. 13:46
9/10 anonim válasza:
atyavilág, olyan súlyból akarsz heti 1 kilót (!!!!) fogyni, amivel már most is majdnem effektíve csont és bőr vagy? a 8-asnak igaza van…
2021. nov. 21. 17:42
10/10 anonim válasza:
Hat eloszor aztmondtam vna h siman.. de igy h 170 meg 55 kg vagy igy nembiztos. Bar nemkene tovabb fogynod. Am meg nem torvenyszeru h kinek mibol mennyi kell.. akk se ha minden adat megvan. Mindig kell korrigalni dieta kozbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!